Witam,
Oferuję kurs języka norweskiego w Bergen. Sama jeszcze uczęszczam na kurs norweskiego do jednej z Bergeńskch szkół ale jest to wyższy poziom. Kurs oferuję osobom które nie miały jeszcze żadnego kontaktu z językiem norweskim. Zajęcia odbywają się zwykle u mnie w domu ale mogę też dojeżdzać.
- Cena za godzine 90 nok ( w przypadku mojego dojazdu koszt 30 nok)
- Do godziny 16 cena 80 nok.
- Cenia nie ulega zmianie kiedy na kurs chcą uczęszczać grupy ( maks. 4 osoby),
- Zapewniam wszystkie materiały szkoleniowe,
- Pierwsza próbna godzina GRATIS aby mogli Państwo bez kosztów i zobowiązań zobaczyć czy to co oferuję odpowiada Państwu,
Jeśli są Państwo zainteresowani ofertą lub mają Państwo jakies pytania podaję e-mail olek307@interia.pl lub nr tel 92 506 638.
Zapewniam niskie ceny i profesjonalne podejście do tematu i miłą atmosferę.
Pozdrawiam
eolk123
Oferuję kurs języka norweskiego w Bergen. Sama jeszcze uczęszczam na kurs norweskiego do jednej z Bergeńskch szkół ale jest to wyższy poziom. Kurs oferuję osobom które nie miały jeszcze żadnego kontaktu z językiem norweskim. Zajęcia odbywają się zwykle u mnie w domu ale mogę też dojeżdzać.
- Cena za godzine 90 nok ( w przypadku mojego dojazdu koszt 30 nok)
- Do godziny 16 cena 80 nok.
- Cenia nie ulega zmianie kiedy na kurs chcą uczęszczać grupy ( maks. 4 osoby),
- Zapewniam wszystkie materiały szkoleniowe,
- Pierwsza próbna godzina GRATIS aby mogli Państwo bez kosztów i zobowiązań zobaczyć czy to co oferuję odpowiada Państwu,
Jeśli są Państwo zainteresowani ofertą lub mają Państwo jakies pytania podaję e-mail olek307@interia.pl lub nr tel 92 506 638.
Zapewniam niskie ceny i profesjonalne podejście do tematu i miłą atmosferę.
Pozdrawiam
eolk123