Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Szukam pokoju na tydzień w Oslo - Norwegia

Czytali temat:
(624 niezalogowanych)
3 Posty
Marek Medeński
(mmedenski)
Wiking
Witam

Chcę przyjechać turystycznie z bratem do Norwegii we wrześniu lub październiku na 7-10 dni (w zależności od dostępności i terminów tanich lotów). W związku z tym na ten okres szukamy pokoju do wynajęcia w Oslo lub okolicy. Chętnie zatrzymamy się u kogoś by możnabyło porozmawiać, co zobaczyć, gdzie pójść, jak dojechać i takie tam.
Oczywiście jeśli coś potrzebujecie z/do Polski (jakieś papiery, coś od rodziny, ze sklepu etc) chętnie przywieziemy.
Na miejscu nie będziemy się narzucać, pewnie całymi dniami nas nie będzie Brat nie pali, ja u siebie w domu nie pale, więc tym bardziej u kogoś Może dla kogoś to istotne- to mamy 34 i 40 lat(ja ten starszy), mieszkamy w Szczecinie.
Przypuszczalnie najbliższy możliwy termin przyjazdu to 20-27.09, na dzień dzisiejszy to najtańsze wyloty.

Kontakt na priv:
marekmedenski@gmail.com
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty
Marek Medeński
(mmedenski)
Wiking
alexkawa napisał:
Odpusc! W tydzien i tak pracy nie znajdziesz! Ludzi kalkujacych w ten spisob juz sa tysiace. No chyba, ze kroi sie fucha "na czarno" na kosmicznych warunkach, stad trzeba przewaletowac

No to jestem tysiącpierwszy, a ty byłeś chyba tym pierwszym
Jak nie masz nic do zaoferowania to mogłeś z tymi radami na priva do mnie napisać, niezaśmiecając
tutaj.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4104 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
mmedenski napisał:
alexkawa napisał:
Odpusc! W tydzien i tak pracy nie znajdziesz! Ludzi kalkujacych w ten spisob juz sa tysiace. No chyba, ze kroi sie fucha "na czarno" na kosmicznych warunkach, stad trzeba przewaletowac

No to jestem tysiącpierwszy, a ty byłeś chyba tym pierwszym
Jak nie masz nic do zaoferowania to mogłeś z tymi radami na priva do mnie napisać, niezaśmiecając
tutaj.

raz: podbicie watku to tez pomoc....
dwa: przetroga dla innych: zdazalo sie nie raz, ze rodacy nawet z dowodow spisani, na dwa trzy dni, w ciezkiej sytuacji a potrafili telewizor i laptopa wyniesc i wyjechac dawno z NO... i to w kilka godzin.. yhm
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty
Marek Medeński
(mmedenski)
Wiking
@alexkawa: ja od ciebie nic nie chce, wiec nie nie wiem po co sie tak pocisz w moim poscie.
Pisalem do ludzi kulturalnych, wiec nie do ciebie, idz pisac gdzie indziej.

@Yatsek: przeczysz sam sobie o tej pomocy, oskarzajac mnie o zekoma probe kradziezy.

Do was obojga:
Ostatnio chcialem jechac na final Euro do Kijowa, napisalem podobny post o wynajecie mieszkania na ukrainskim pilkarskim(!) forum. I wiecie co, dostalem kilkanascie(!) propozycji zamieszkania za darmo. Nikt mi tam nie odpisal w tak chamski sposob jak wy. Bylismy w Kijowie 4 dni, a gosc za nic nie dal sie przekonac bysmy mu zaplacili. Koles mieszkal w zwyklym bloku z rodzina, udostepnil nam pokoj malej coreczki i jeszcze byl happy, ze mial gosci z Polski

Oboje macie jakis kompleks polskosci. Boicie sie ze beda was negatywnie odbierac, za dzialania innych Polakow, ktorzy rzekomomo napsuli reputacje. Ale przeczytajcie swoje posty jeszcze raz, to zobaczycie z nich ze to WY psujecie reputacje Polakom w "waszej Norwegii". Zmyjcie ten blond z wlosow to byc moze Norwegowie nie beda juz sie tak nad wami pastwili.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4104 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
mmedenski napisał:
@Yatsek: przeczysz sam sobie o tej pomocy, oskarzajac mnie o zekoma probe kradziezy.

Do was obojga:
Ostatnio chcialem jechac na final Euro do Kijowa, napisalem podobny post o wynajecie mieszkania na ukrainskim pilkarskim(!) forum. I wiecie co, dostalem kilkanascie(!) propozycji zamieszkania za darmo. Nikt mi tam nie odpisal w tak chamski sposob jak wy. Bylismy w Kijowie 4 dni, a gosc za nic nie dal sie przekonac bysmy mu zaplacili. Koles mieszkal w zwyklym bloku z rodzina, udostepnil nam pokoj malej coreczki i jeszcze byl happy, ze mial gosci z Polski

Oboje macie jakis kompleks polskosci. Boicie sie ze beda was negatywnie odbierac, za dzialania innych Polakow, ktorzy rzekomomo napsuli reputacje. Ale przeczytajcie swoje posty jeszcze raz, to zobaczycie z nich ze to WY psujecie reputacje Polakom w "waszej Norwegii". Zmyjcie ten blond z wlosow to byc moze Norwegowie nie beda juz sie tak nad wami pastwili.

co innego euro... a co innego: polak przyjezdzajacy do norwegii....
nie kazdy taki jest.. napisalem wyraznie ze zdazaly sie przypadki.... wiec dziekuj teraz temu jednemu na 100 za to ze teraz w norwegii nie mozesz znalesc punktu zaczepienia....

i nikt nie musi lizac tylka norkom... przyjedziesz, pomieszkasz, sam zrozumiesz ze traktuja jak smiecia tych co liza tylek bo nie maja szacunku do siebie.... z PL piszesz stad ten kompleks polskosci i tak dalej... heheheheh... przybedziesz a nagle Twoje zdanie odmieni sie!!!

a co do euro: ja chcialem jechac na mecz otwarcia i pojechalem!!!!! chce i robie....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
98 Postów
Ladne po Mezu
(ambra)
Początkujący
Kawa alek! to gdzie sie oglosiles ze tak wala dociebie? bo ja zapraszam i nikt nie chce przyjechac
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
98 Postów
Ladne po Mezu
(ambra)
Początkujący
zlodziej zlodzieja sie boi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
812 Posty

(optimus reaktywacja)
Maniak
alexkawa napisał:
ambra napisał:
zlodziej zlodzieja sie boi
mowisz o Twojej mamie?P
zatrudniam rocznie ok.25 osob w znajomych firmach patalchu, wiec moj numer zaczal krazyc po takich ofiarach jak autor tego watku na formu, ktory mysli o zagranicy [oklamujac czytel;nikow a p[ropos turystycznego charakteru wyjazdu:P] a ma elementarne problemy z rodzimym jezykiem.... [ort.]

Alex- pewnie to bez znaczenia ale w pelni popieram twoje poglady w tym temacie. Za tekst p "matce" teresce masz moja wdziecznosc.BTW. ciekawe czy czytales ksiazle Hitchensa o mamusi?

A autora tematu ,czytaj: darmozjada , odsylam na camping.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
98 Postów
Ladne po Mezu
(ambra)
Początkujący
beznadziejna kawa , kawa alek ta z...........? nie ruszaj mojej matki
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok