Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(3526 niezalogowanych)
65 Postów

(Lukass)
Początkujący
własnie z tego co sie tu człowiek nasłuchał to wole nie ryzykowac jesli by to chodziło o mnie to nie ma problemu ale to chodzi o dziecko i to małe dziecko mam za duzo do stracenia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2840 Postów
iksiński igrek
(retier1)
Maniak
Aż mnie świerzbi żeby to skomentować w stylu gabriela. Cóż ..... twoje dziecko i twój wybór,tylko co będzie gdy nie daj boże wyskoczy nagły przypadek?
Pewnie samolot i wioooooo ..........z duszą na ramieniu?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
65 Postów

(Lukass)
Początkujący
nie to nie o to chodzi źle zrozumiełes chodzi mi o tego konkretnego lekarza wiadome jakby wyskoczyło cos nagle to poszedł bym tutaj ale jesteśmy w trakcie leczenia i lepiej dla dziecka było by kontynuowanie u tego samego lekarza a nie wdrażanie nowego w historie choroby. Zważywszy że każdy lekarz leczy po swojemu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1557 Postów
Gct Kowalska
(Gct)
Maniak
Lukass, tu na miejscu lekarze specjalisci sa bardzo dobrzy ( kardiolodzy, okulisci, neurolodzy itp.) , wiec wez historie choroby, nawet tłumaczenie bedzie zbedne, bo wpisy sa pewnie po lacinie, a reszte dopowiesz.
Nie masz sie czego obawiac.
Natomiast lekarze pierwszego kontaktu, tzw. fastlege, allmenslege sa jedynie zla wizytowka sluzby zdrowia w NO. Oni lecza patrzac sie na ciebie i stwierdzaja ze skoro byles w stanie przyjsc do gabinetu to nic ci nie jest, a jak cie boli glowa to kompres, w przypadku goraczki paracet.
Tak ze nie obawiaj sie i nie zawracaj glowy kombinowanie z europejska karta, bo ona jest tylko w wyjatkowych wypadkach. Watpie, ze okulista w PL wpisze cie ze to byl nagly wypadek, bo to by bylo oszustwo.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2840 Postów
iksiński igrek
(retier1)
Maniak
Lukass napisał:
nie to nie o to chodzi źle zrozumiełes chodzi mi o tego konkretnego lekarza wiadome jakby wyskoczyło cos nagle to poszedł bym tutaj ale jesteśmy w trakcie leczenia i lepiej dla dziecka było by kontynuowanie u tego samego lekarza a nie wdrażanie nowego w historie choroby. Zważywszy że każdy lekarz leczy po swojemu

Rozumiem wszystko, a patałachy w każdym fachu są wszędzie i przekonałem się na skórze swego syna gdy miał prawie rok. Gdyby nie kręglarz od krów i innej rogacizny to chodziłby jak kaleka
Więc nie róbcie w pory tylko posłuchajcie Hilton.
Strach ma wielkie oczy,a wy tylko powielacie zasłyszane stereotypy.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
...ale

paris hilton?

po kulcie maryjnym

rodzi sie nowy - hiltonny

widocznie bez kultu,sie nie da...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
Lukass napisał:
super dzieki bardzo tylko mam problem z otworzeniem pliku

u mnie otwiera bez problemu ale skoro masz problem, to w prawym górnym rogu masz wujcia Google
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
Hilton napisał:
Lukass, tu na miejscu lekarze specjalisci sa bardzo dobrzy ( kardiolodzy, okulisci, neurolodzy itp.) , wiec wez historie choroby, nawet tlumaczenie bedzie zbedne, bo wpisy sa pewnie po lacinie, a reszte dopowiesz.
Nie masz sie czego obawiac.
Natomiast lekarze pierwszego kontaktu, tzw. fastlege, allmenslege sa jedynie zla wizytowka sluzby zdrowia w NO. Oni lecza patrzac sie na ciebie i stwierdzaja ze skoro byles w stanie przyjsc do gabinetu to nic ci nie jest, a jak cie boli glowa to kompres, w przypadku goraczki paracet.
Tak ze nie obawiaj sie i nie zawracaj glowy kombinowanie z europejska karta, bo ona jest tylko w wyjatkowych wypadkach. Watpie, ze okulista w PL wpisze cie ze to byl nagly wypadek, bo to by bylo oszustwo.

Hilton za długo w norge
zresztą ostatnio i Norwedzy nauczyli się jak oszukiwać
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok