Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
qantan napisał:
jadąc na rygge to są manualne "bramki" można płacić gotówką
gdzie???? na ktorym odcinku Oslo/rygge??? zanim cos napiszesz to sprawdz to dokladnie!!!!!!! bramek mynt/manuel juz nie ma...... jechalem w wielkanoc do Szwecji i po drodze same automatyczne juz byly... a gdyby miala auto na norweskich blachach to wiedziala by zapewne gdzie co i jak... wiec stad zalozenie ze ma polskie auto...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:10  
Odpowiedz   Cytuj
166 Postów
Katarzyna Gajdosz
(yenever711)
Stały Bywalec
ah jestem pod wrazeniem... :> takkkk mam polskie auto na polskich blachach
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
1444 Posty

(Anna82)
Maniak
Jak wiesz która bramka, możesz zapłacić przez internet kartą w ciągu 2 tygodni od przejechania bramki.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
...z

tego co

czytalem,to

najlepsze 'branki'

pochodzily z polski

chociaz mozliwe jest

ze dotarly rowniez do olso...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:7  
Odpowiedz   Cytuj
166 Postów
Katarzyna Gajdosz
(yenever711)
Stały Bywalec
a wiecie moze gdzie moge zaparkowac w weekend samochod w okolicach centrum oslo, konkretnie czy sa jakies bezplatne parkingi...?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:6  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
yenever711 napisał:
a wiecie moze gdzie moge zaparkowac w weekend samochod w okolicach centrum oslo, konkretnie czy sa jakies bezplatne parkingi...?
W Oslo parkingi >otwarte< , te na ulicach są przez weekendy ...BEZPŁATNE... tak w centrum jak i na obrzeżach ...
Jednak trudno jest o Miejsce z wiadomej przyczyny , co nie oznacza iż nie można takowego znaleźć , jak się ma cierpliwość ...
---
Osobiście ,zawsze po dwóch maksymalnie rundach w okolicy Dworca Centralnego , znajdowałem jedno wolne ... bezpłatne miejsce w tym wolnym czasie ... .
---
Piszę tu oczywiście o Ścisłym Centrum w pobliżu >Karl Johanes gt< .
Oczywiście na ulicach poprzecznych do tego deptaka ... jak:
-
Skipper gt .
Dronningens gt .
czy maksymalnie ...Kirke gt
.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:6  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok