Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Problemy z lebara - Norwegia

Czytali temat:
(955 niezalogowanych)
6 Postów
Tomasz Kaźmierski
(tomaszzz)
Wiking
witam mam pytanko "o co chodzi" dzwoni do mnie zonka z polski i niewiem co sie stało bo mialem tel przy sobie a odebrała jakas norweszka jakies przekierowanie czy cos .prosze o jakąś odpowiedz bo domyslacie sie jakie mam teraz relacje z zona .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
moze zona zle nr wybila...albo miales zajeta linie i sekretarka sieciowa sie wlaczyla, a zona pomyslala ze to jakas inna kobieta
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1444 Posty

(Anna82)
Maniak
Najlepiej zadzwoń na lebare ja miałam w tamtym roku podobną sytuację dzwoniły do mnie klientki i też się ktoś inny oddzywał niby czasami się tak zdarza.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
to była doskonale wszytskim znana "rozmowa kontrolowana" tyle,ze w wersji norweskiej,a zona nie kuma tego poganskiego czegos....
hehheh a tak powazniej, to dlatego moja do mnie nie dzwoni >mniej wie.... krócej bedzie przesłuchiwana
Stary wymysl cos, bo ona ci nie daruje i bedzaie teraz weszyc, az cos znajdzie....
a one zawsze "to" znajdują......(kobieca intuicja)
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów
Tomasz Kaźmierski
(tomaszzz)
Wiking
słyszałem plotki że czasem tak sie dzieje w lebara ze przekierowują z niewyjasnionych przyczyn
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1444 Posty

(Anna82)
Maniak
Tylko teraz to wyjasnij żonce na pewno Ci jeszcze głowe suszy.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów
Tomasz Kaźmierski
(tomaszzz)
Wiking
oczywiscie pozostał jej uraz i chyba zostanie na jakis czas
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok