Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
6 Postów
marta debowska
(smerfetka667)
Wiking
tak,wlasnie o to mi chodzi czy jest dobrym fachowcem i czy godny zaufania to podstawa.prosze o pomoc.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów
marta debowska
(smerfetka667)
Wiking
tak jest.wiecie cos moze czy godny zaufania?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów
marta debowska
(smerfetka667)
Wiking
Joseph napisał:
Jasna napisał:
"godny zaufania" w sensie że fachowiec?

nie chodzi o to czy potrafi dochować tajemnicy lekarskiej na tema powierzonych mu wiadomości przez pacjentów..........

to jak,wiecie cos moze??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
264 Posty
Magg G
(magg)
Stały Bywalec
Mam kilka zwierzakow i p. Krzysztof systematycznie robi im przeglad, zwierzeta zyja i nie wygladaja na uszkodzone
Jest bardzo milym czlowiekiem, lubi to co robi, nie srubuje cen pod sufit, nie kasuje za porady telefoniczne. Spokojnie polecam.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów
Klara Belew
(Klara40)
Wiking
Czesc ! widze,ze rozmawiacie na temat dr K.Duch.Tez moge cos na ten temat powiedziec.Ja osobiscie bardzo go polecam,normalny facet,mnostwo w nim empatii i milosci do zwierzat. Mnie osobiscie,a raczej moim ukochanym podopiekunczym w postaci psa i kota pomogl wielokrotnie. Dwukrotnie mialam tak trudna i podbramkowa sytuacje jezeli chodzi o moje zwierzaki i wystarczyl telefon do dr.Ducha,szczera rozmowa,przedstawienie sytuacji i jego chec udzielenia pomocy byla natychmiastowa i niewazne bylo,ze to np,byl piatek.pozny wieczor, on przyjeczhal i operowal mojego psa,ktory wymagal natychmiastowej pomocy. Coz wiecej moge powiedziec...... Wspanialy czlowiek,oddany zwierzakom weterynarz,osoba godna polecenia i zufania
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów
Klara Belew
(Klara40)
Wiking
oczywiscie chodzilo mi o moich ukochanych podopiecznych(pies i kot)
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-7  
Odpowiedz   Cytuj
11 Postów
Wiking
Witam serdecznie .Mam pytanie czy jest jakis Polski weterynarz w Oslo ??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:10  
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty
Ewa Kania
(Kanioszka)
Wiking
Witam czy ktos sie orientuje czy jakis polski weterynarz jest bliżej sortland? Albo ile w norwegi kosztuje chip i paszport dla kota ?Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
983 Posty
Dorota Hansen
(HotLips)
Maniak
Id-chip dla kota kosztuje roznie - od 500 to 900 kr. Musisz sprawdzic cennik na stronach danej lecznicy.

Paszport kosztuje rowniez roznie, ale mysle ze na koszt okolo 600 - 800 kr musisz sie nastawic.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:15  
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty
Ewa Kania
(Kanioszka)
Wiking
dziekuje za wiadomosci no własnie patrzylam na strony internetowe w sortland ale niestety nic tam nie bylo napisane. Dziekuje pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-11  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok