Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Sprzedam perfum Miss Dior - Norwegia

Czytali temat:
(507 niezalogowanych)
5 Postów

(moniczka :*)
Wiking
mam do sprzedania nowiutki perfum Miss Dior. perfuma okazała się nietrafionym prezentem psiknięta tylko raz. niestety nie posiadam do niej pudelka. nr 94114294. Oslo. Cena 300 NOK
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
daj komus innemu.....
za 3 paki wiecej zachodu jak to warte : ))
kolejny dowód na to, ze nie warto robic niespodzianek.....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
może skoro perfuma na lico nie pasuje
to chociaż na pięty się nada?
do pięt daleko, to nie poczujesz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów

Wiking
w sklepie kosztuje ok 800 NOK wiec nie wiem z jakiej okazji miala bym ją komus oddac
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
243 Posty

(Grubas)
Stały Bywalec
moniczka :* napisał:
w sklepie kosztuje ok 800 NOK wiec nie wiem z jakiej okazji miala bym ją komus oddac
Å moze lepiej nazwac je normalnie po polsku: perfumy. Daj komus z okazji nauki gramatyki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów

Wiking
coś z Tobą nie halo kolego skoro nie odróżniasz zwykłej literówki od niepoprawnej gramatyki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:12  
Odpowiedz   Cytuj
243 Posty

(Grubas)
Stały Bywalec
coś z Tobą nie halo kolego skoro nie odróżniasz zwykłej literówki od niepoprawnej gramatyki

W tytule napisalas perfum, å dalel perfuma.
Otoz to nie literowka. PERFUMY- tak jest poprawnie.zastanow sie zanim cos skomentujesz.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
Grubas napisał:

Otoz to nie literowka. PERFUMY- tak jest poprawnie.zastanow sie zanim cos skomentujesz.

co by to nie było to i tak mało atrakcyjna oferta bo ok. 400kr na bezcłowym na lotnisku kosztują

a w pl trochę ponad 200PLN www.ceneo.pl/9206971

cena oczywiście za 100ml bo tu jakoś nie napisane ile tego smrodu jest.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
243 Posty

(Grubas)
Stały Bywalec
Joseph napisał:
Grubas napisał:

co by to nie było to i tak mało atrakcyjna oferta bo ok. 400kr na bezcłowym na lotnisku kosztują

a w pl trochę ponad 200PLN www.ceneo.pl/9206971

cena oczywiście za 100ml bo tu jakoś nie napisane ile tego smrodu jest.

Mnie nie interesuje produkt, natomiast to,ze dwukrotnie napisala niepoprawnie i zaslania sie literowka. W niektorych rejonach kraju ludzie uzywaja formy "perfum, perfuma" lecz jest to blad. Oczywiscie nie mam na mysli dopelniacza liczby mnogiej.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok