Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

maly kociak - Norwegia

Czytali temat:
(495 niezalogowanych)
6 Postów
nelly })i({
(norwegian)
Wiking
witam, mam pytanie, chcialabym zabrac z norwegii do polski malego kotka ale jest to kot bez zadnych dokumentow, co musze zrobic zeby go legalnie przewiezc z norwegii do szwecjii, potem promem do niemiec i z niemiec do polski, jakie dokumenty potrzebuje, gdzie mam sie po nie zglosic, ile sie na nie czeka i ile mniej wiecej kosztuja, za podpowiedzi z gory slicznie dziekuje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj
100 Postów
Ricco Xxxxxx
(ricco)
Początkujący
w odwrotna strone wiem ,ale do polski nie wiem .KOTA W KARTON , przeleciec szwecje na prom do ś winoujscia i juz w domu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Jan63)
Wiking
Własny samochód i do YSTAD na prom do Świnoujścia , w tamtą stronę jeżdżę wielokrotnie nie ma żadnej kontroli .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
ricco napisał:
w odwrotna strone wiem ,ale do polski nie wiem .KOTA W KARTON , przeleciec szwecje na prom do ś winoujscia i juz w domu

Dokladnie .Ja kiedys tak przewiozlam 3 male kociaki.
Na promie byla smieszna sytuacja bo kociaki wyszly sobie z pudelka,ja nie wiedzac o tym otworzylam drzwi od samochodu i niczego nie podejzewajac szykowalam sobie rzeczy ktore beda mi potrzebne w kabinie.Kociaki cichcem wyszly z samochodu i zaczely zwiedzac poklad na promie
Troche sie nameczylam zanim je polapalam,zreszta pomagali mi panowie pracujacy na promie i mieli z tego wielka ucieche
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
100 Postów
Ricco Xxxxxx
(ricco)
Początkujący
prom samochod + 1 osoba + kabina kosztuje 492 zł rejs trwa 8,5 h ( nie na kazdym promem ) wyspana wykąpana i w dalsza droge droge
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
16 Postów
Marlena mm
(mrau)
Wiking
Witam.
Maże ktoś orientuje się w cenach weterynarza w Norwegii,a dokładniej chodzi o wyrobienie paszportu dla kociaka przybłędy czyli nie zaczipowanego,nie szczepionego itd...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok