Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Patrycja Czekaj (1371 niezalogowanych)
35 Postów
Malgorzata .
(Gos_iaq)
Nowicjusz
Dobra usuwam wątek nie skończyłam podstawówki a polskie uczelnie sikają pieniędzmi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
35 Postów
Malgorzata .
(Gos_iaq)
Nowicjusz
a w ogóle co jest z Wami nie tak, chcę tylko wynająć pokój nie macie to po co tutaj zaglądacie????????? dobrze że Wy jesteście tacy zajebiści, czemu Polacy za granicą muszą być tacy chamscy:/
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Gos_iaq napisał:
a w ogóle co jest z Wami nie tak, chcę tylko wynająć pokój nie macie to po co tutaj zaglądacie????????? dobrze że Wy jesteście tacy zajebiści, czemu Polacy za granicą muszą być tacy chamscy:/
job twaju mat'
my kulturnyj narod
pokażesz niewieście jak ma prawidłowo deklinować rzeczownik, to cie jeszcze od chamów wyzwie
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1444 Posty

(Anna82)
Maniak
Gosia nie przejmuj się tutaj tak zawsze
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
23 Posty
Michał J
(misiucalibra94)
Wiking
co do pokoju jęśli byś coś wiedziała daj znać też szukam lub mieszkanie po połowie z kimś
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
35 Postów
Malgorzata .
(Gos_iaq)
Nowicjusz
misiucalibra94 napisał:
co do pokoju jęśli byś coś wiedziała daj znać też szukam lub mieszkanie po połowie z kimś
spoko jak będę wiedziała o większym mieszkaniu to dam znać!

Ania, dziękuje za pocieszenie, ale niestety nie wróży to optymistycznie na przyszłość:/
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
35 Postów
Malgorzata .
(Gos_iaq)
Nowicjusz
misiucalibra94 napisał:
spoko jak będę wiedziała o większym mieszkaniu to dam znać!

Ania, dziękuje za pocieszenie, ale niestety nie wróży to optymistycznie na przyszłość:/
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
23 Posty
Michał J
(misiucalibra94)
Wiking
jak cos to prosze o prywatną wiadomosc bo ja na forum nie siedze
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
35 Postów
Malgorzata .
(Gos_iaq)
Nowicjusz
job twaju mat'
my kulturnyj narod
pokażesz niewieście jak ma prawidłowo deklinować rzeczownik, to cie jeszcze od chamów wyzwie
[/quote]

Stavanger odmienia sie dokladnie tak jak napisalam, w kazdej ksiazce o Norwegii znajdziesz dokladnie taka odmiane, ale zeby to wiedziec trzeba owe ksiazki czytac, a wracam do tego tematu bo przeraza mnie typowo polskie "buractwo" panuajce na tym forum.

Mieszkanie juz znalalam bez nieocenionej pomocy rodakow, podrzucajacych linki typu: finn.no...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
35 Postów
Malgorzata .
(Gos_iaq)
Nowicjusz
gabriel napisał:
Gos_iaq napisał:
hej hej to co nikt nie ma pokoju do wynajęcia?
---
Takie tam dyrdymałki...
www.hybel.no/bolig-til-leie/annonser/stavanger
---
Skoro jesteś stypendystką to dlaczego bezpośrednio na uczelni , nie załatwisz pokoju w odpowiednim dziale d/s. kwaterunku...!? .
---
MYŚLISZ , że prywatnie będzie taniej ...?.
---
Raczej i z pewnością , jest dużo drożej ...

Dobrze że Ty myślisz o polskich uczelniach, które przecież dysponują milionami... Chciałam zamieszkać z Polakami to był cel zamieszczenia mojego postu. NIE masz nic do powiedzenia w temacie to się nie odzywaj
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok