Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
pracowity90 (977 niezalogowanych)
144 Posty

(koalski)
Stały Bywalec
Optimus napisał:
koalski napisał:

Idz na odosobnienie, Optimus, bo pierdolisz już pokracznie.
Nie bede tego rozwijał - jeśli złapiesz to twoje, jesli nie to pies cie jebał.

Pomijajac te moje zalosne bluzgi w innych tematach - co masz do zarzucenia w tym konkretnym przypadku? Jezeli nie mam racji to prosze.

Tylko obiektywnie.

Idź na odosobnienie, a zrozumiesz.
Nie jedno odosobnienie. Powracaj, żeby zweryfikować i znów na odosobnienie.
Nie wchodzę w detale - złapiesz to twoje.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
501 Postów

(Optimus)
Wyjadacz
koalski napisał:
Optimus napisał:
koalski napisał:

Pomijajac te moje zalosne bluzgi w innych tematach - co masz do zarzucenia w tym konkretnym przypadku? Jezeli nie mam racji to prosze.

Tylko obiektywnie.

Co do tresci nie powiedziales nic ciekawego. Mialem racje w calej rozciaglosci i nijak nie da sie tego podwazyc. Natomiast twoja prywatna opinia na ten rodzaj jezyka nic nie wnosi. Cos zarzucasz i uchylasz sie od odpowiedzi. Czytamy swoje posty od jakiegos czasu i sadzisz, ze jestem typem, ktory rzuci kurwa i doznaje perwersyjnej przyjemnosci obrazajac innych?

Wpisujesz sie w ten schemat. Ten caly optimus to tylko eksperyment. badajacy granice ludzkiej tolerancji, zmiane emocji pod wplywem jezyka i kilka innych stereotypow.

Kasuje tego optimusa bo bylem juz nim zmeczony.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
144 Posty

(koalski)
Stały Bywalec
Optimus napisał:
koalski napisał:
Optimus napisał:
koalski napisał:

Tylko obiektywnie.

Co do tresci nie powiedziales nic ciekawego. Mialem racje w calej rozciaglosci i nijak nie da sie tego podwazyc. Natomiast twoja prywatna opinia na ten rodzaj jezyka nic nie wnosi. Cos zarzucasz i uchylasz sie od odpowiedzi. Czytamy swoje posty od jakiegos czasu i sadzisz, ze jestem typem, ktory rzuci kurwa i doznaje perwersyjnej przyjemnosci obrazajac innych?

Wpisujesz sie w ten schemat. Ten caly optimus to tylko eksperyment. badajacy granice ludzkiej tolerancji, zmiane emocji pod wplywem jezyka i kilka innych stereotypow.

Kasuje tego optimusa bo bylem juz nim zmeczony.

Dokładnie, tak trzeba zrobić.

Ps. zauważyłem twoje zmęczenie, więc się nie dziw.
Może ktoś był pod wrażeniem tego i owego fajerwerka intelektualnego, ale ja dostrzegłem w tobie smutną, cholernie pogubioną istotę.
To tyle. Trzymaj się.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
144 Posty

(koalski)
Stały Bywalec
No cóż - Optimus to jest Gość.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
...veileder

espen,optimus - dramat jednego aktora...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
koalski napisał:
No cóż - Optimus to jest Gość.
Epp... wracam Ja Wam z grylla ...a Tu ...ZONK...
---
..".kolaski"... przepłoszył ..."Optimus"-a...
E nieładnie ...nieładnie ... i jaki inny "FILOLOG" wytłumaczy Mi , Moje ...maślane ....Indywidualne szczegóły ...
Ech ..."kolaski"...kolaski ...
---
CÓŻEŚ ... Ty uczynił ... CZYMŻE JAM CI ZAWINIŁ...
---
OPTIMUSIE ...WRÓĆ ...Wszak tu jest potrzebny taki elokwentny... WARCHOŁ ... jakiego starałeś się kreować .
---
Ja wiem , że jak rano się obudzę , to Ty będziesz znowu buszował po Forum ...
---
Teraz to tylko takie omamy alkoholowe ... po grillu...
Ech idę SPAĆ ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
144 Posty

(koalski)
Stały Bywalec
Nie wiem co powiedzieć, więc podeprę się autorytetem.
Na mój chłopski rozum ważne, żeby mieć w kimś zaufanie.
W kimś kto przeszedł te różne ścieżki pomieszania.
Amen

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
14 Posty
Wiking
anusia170 napisał:
Witam serdecznie po raz pierwszy Mam takie pytanko, będę musiała się przeprowadzić z rodzinką i mam do wyboru 3 miejscowości(ÅS,Vestby,Ski) Proszę o poradę mieszkających tam,którą miejscowość wybrać.Zależy mi,żeby były przedszkola,szkoły. Proszę coś napisać na temat tych miejscowości w GOOGLE nie za wiele jest.Z góry dziękuje i pozdrawiam!

Hej ja mieszkam w Ski i jeśli chodzi o przedszkola jest ich duzo. Mnie osobiscie się tu podoba, choc tez zastanawialismy sie nad As ale mieszkanko trafiło nam sie tutaj wiec jestesmy w Ski. Co wybierzesz bedzie dobrze. Vestby nie znam na tyle by sie wypowiadac. Lokalizacja tych miejsc jest dobra stosunkowo nie daleko do Oslo, Moss i Askim ( podobne odległości). Są sklepy lodowiska. W As jest wiecej studentów we wzgledu na uniwesytet i mniejsze centrum, Ski jest chyba troche wiekszą miejscowością. Obie mają stacje pociągów. Ale mysle ze w wyborze kieruj się raczej standardem i ceną mieszkania. Zycze dobrego wyboru. Pozdrawiam.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
65 Postów

(limonka)
Początkujący
cofa to się wstecz do tyłu że tak podepnę się pod dyskusję nie na temat
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok