Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

odpisać na posta? - Norwegia

Czytali temat:
(665 niezalogowanych)
75 Postów
bob norek
(bob74)
Początkujący
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(adis)
Wiking
dobre
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
701 Postów
Ada xxx
(zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz)
Wyjadacz
tekst ok,natomiast samo wykonanie,szczegolnie mowie o Mezo,bo Kaska inny gatunek muzyczny preferuje,jest beznadziejne
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
75 Postów
bob norek
(bob74)
Początkujący
do mnie trafił tekst,czasem warto sie zastanowić zabierając głos na forach zanim rzuci się kamień:/
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
fredi napisał:
do mnie trafił tekst,czasem warto sie zastanowić zabierając głos na forach zanim rzuci się kamień:/

fredi wyluzuj, przeciez nikt na ciebie nie krzyczy... truskawkowa napisala, ze tekst ok natomiast wykonanie
piosenki przez Mezo nie podoba jej sie i tyle, kazdy ma swoj gust muzyczny a ona odniosla sie do piosenki
a nie do ciebie.... wiec jaki kamien ??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
ulv72 napisał:
fredi napisał:

fredi wyluzuj, przeciez nikt na ciebie nie krzyczy... truskawkowa napisala, ze tekst ok natomiast wykonanie
piosenki przez Mezo nie podoba jej sie i tyle, kazdy ma swoj gust muzyczny a ona odniosla sie do piosenki
a nie do ciebie.... wiec jaki kamien ??

Ulv chodzi o to ,ze Fredi wstawil ten temat bezposrednio po tym, jak rzucilismy sie( jak sepy ,lwy, hieny, czy co tam sama nie wiem) na niejakiego Pawla ktory wczoraj tak namietnie szukal dziewczyn z Oslo.
Wiec post ten najpewniej nie odnosi sie do Truskawkowej, tylko do nas wszystkich,takich upiornie podlych
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
giovi2 napisał:

Ulv chodzi o to ,ze Fredi wstawil ten temat bezposrednio po tym, jak rzucilismy sie( jak sepy ,lwy, hieny, czy co tam sama nie wiem) na niejakiego Pawla ktory wczoraj tak namietnie szukal dziewczyn z Oslo.
Wiec post ten najpewniej nie odnosi sie do Truskawkowej, tylko do nas wszystkich,takich upiornie podlych

acha no dobra, no chyba ze tak no wlasnie a wracajac do tego wczorajszego postu
niejakiego Pawla to pokazal on, jakie wy dziewczyny jestescie okrutne !!
zero wrazliwosci normalnie, zbesztac tak chlopaka, nieladnie dziewczyny, nieladnie !!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(vanessa 30)
Wiking
Dla takiego jak Paweł- ZERO tolerancji....!!!!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
75 Postów
bob norek
(bob74)
Początkujący
giovi2 trafnie ujełaś,co nie znaczy ze temu czy tamtemu sie pare "słówek" nie nalezy,aczkolwiek z żalem czytam czasem nasze posty i odpowiedzi na nie. Wydawac by sie mogło ze tu,czy w innym zakątku swiata ziomki winni trzymac sie razem.A tu prosze:twoja matka,siostra,....etc.....żenadka.na szcżęscie widze że to mniejszośc,a stali bywalcy tego forum jak Ty i szanowna reszta karcicie pospólstwo,heh.pozdrawiam i szacunek
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
fredi napisał:
... stali bywalcy tego forum jak Ty i szanowna reszta karcicie pospólstwo,...
Widzę ,że praca u podstaw zaczyna docierać gdzie trzeba ...
Bo oto OSOBA wszak Z FORUM , JEDNAK POSTRONNA ...ZAUWAŻYŁA WYSIŁKI jakie się tu stara włożyć w tok myślenia co niektórym NORMALNYM INACZEJ.
I to jest swoista motywacja do tego by dalej powoli i spokojnie tworzyć To co się parę chwil temu zaczęło ...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok