Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(4514 niezalogowanych)
1222 Posty
ladny pan
(panladnyzrodzina)
Maniak
retier,tylko zebys od tego siedzenia na kamieniu,wilka nie dostal!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
siedział na wysokiej gorze samotnie i medytowal hmmm niby ok ale strasznie musi byc nudne siedzieć samotnie ani do kogo sie odezwać o kurcze JAKA KARA!!!!!!!!! nie dla mnie ja bym sie zameczyła na smierc badz by mnie wynisli z tamtad w za dużym białym dresie z rekawami wiazanymi z tyłu spoko zawsze możesz wpasc na drina jak sie zmęczysz : )
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
panieladny ja tam bym si modliła o tego wilka bynajmniej było by z kim pogadac
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
dobra wiem ze nie o takiego wilka ci chodziło ale z braku laku to i z nim bym pogadała
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
fajnie się to wszystko czyta, a więc kami, panladny i :madalen" czekać będą z szeroko otwartymi ramionami na pozostałych chętnych do rozkręcenia imprezki....

retier już miałam wcześniej Tobie napisać-nawet nawet Ci to wyszło z tym moim imieniem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
retier1 napisał:
Hehehe........ To na miejscu kami i jej paczki na emeryturze uwarzałbym Te zwyczaje były chyba praktykowane właśnie w tym regionie gdzie ona chce otworzyć knajpkę I jak pomylą tubylcy młode dziewice i młodych chłopców z emerytami to kami,madalen i panładny będą w niezłych opałach

chyba w opałach to może być panladny, my dwie i on jeden
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1222 Posty
ladny pan
(panladnyzrodzina)
Maniak
...magdaleno nie bylo cie jakis czas. nie moge rozwinac tego jakze milego tematu (2na1),bo zaraz mnie wyzwa od napletkow i takich tam,jeszcze gorszych.sam juz nawet nie wiem jakich zlych...itp,itd...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
nie było mnie to fakt, i popatrz, nawet zauważyłeś moją nieobecność wzywały obowiązki domowe...
teraz mam chwilkę czasu więc pstrykam w klawiaturę pisząc moje wypociny, a więc cóż mogę powiedzieć o tym wszak miłym temacie (2na1)... mam nadzieję,że więcej osób się pojawi i nie będzie nam tak smutno a Ty już jakieś tam myśli masz w tej swojej główce, oj nie ładnie panladny nie ładnie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
panladny na forum "emeryturka" limetka zasugerowała,że wpadnie na bibę do kami,więc nasze grono już się powiększa, teraz to jest (3na1)
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1222 Posty
ladny pan
(panladnyzrodzina)
Maniak
...czyli jest dla mnie jakas szansa.
poza tym jest jeszcze kilku chetnych.moze nawet retier1 zdazy zejsc ze swojej gory (zanim ktos mu drinka osuszy)i przylaczy sie do nas.
oki,ide spac.bo na emeryturze,to raczej sobie nie pospie!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok