Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(1353 niezalogowanych)
8 Postów
Elunia Nowak
(elunia72)
Wiking
Wiesz ja sie nie chwale flaszeczka w samochodzie ,czy raczeniem piwkiem,a Tobie to tylko jedno,,,ja to sie martwie ,zeby calo i spokojnie dojechac,,,nie chodzi wcale o złosliwosc,ale co sie dziwic czemu to zadna kobieta nie odpowiada negatywnie,bo kobiety sa na tyle kulturalne,,,nie obnosza sie na prawo i lewo ,ze flaszki pija,a nawet jesli to robia ,to .nie chwala sie tym.Pomysl najpierw,a pozniej sie wypowiadaj.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
701 Postów
Ada xxx
(zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz)
Wyjadacz
retier1 napisał:
smród piwa jest charakterystyczny + wódka wypita przed wejściem do samolotuale to chyba na odwage
ja np tak sie boje latac,ze rozwazam zamiane mojego aviomarinu na malutka cwiarteczke
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(retier1)
Wiking
truskawkowa napisał:
retier1 napisał:
smród piwa jest charakterystyczny + wódka wypita przed wejściem do samolotuale to chyba na odwage
ja np tak sie boje latac,ze rozwazam zamiane mojego aviomarinu na malutka cwiarteczke
Z tego co zauwarzyłem , to było i jest raczej dla podtrzymania naszej polskiej tradycji picia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4104 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
jest tez inna tradycja: na lotnisku politi wyprowadza kilku takich fajnych i wylansowanych inaczej - dzieki czemu mocno opozniony samolot opoznia sie jeszcze bardziej... za jaja do drutow telegraficznych bym takich frajerow wieszal!! jak nie umiesz pic z glowa - nie pij w ogole!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(alfred)
Wiking
Mirek tez pozwala pic piwko, a na cmika zatrzymujem sie na szelu. I znamy swoj umiar. A wyprowadzaja tych co pic nie umieja, bo pija rzadko i ze strachu przed samolotem - sami rozumiecie, przeholowuja
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(alfred)
Wiking
No i widzicie ! Bogus zostal gwiazda TiVi :

www1.nrk.no/nett-tv/indeks/197083

Podobno juz ma propozycje. W prequelu ktorego robocza nazwa brzmi "Czterdziestolatek 1/2" ma wystapic w roli Maliniaka.

A potem juz tylko Hollywood (ale chyba nie w busiku!?)
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Grzes203)
Wiking
alfred napisał:

Podobno juz ma propozycje. W prequelu ktorego robocza nazwa brzmi "Czterdziestolatek 1/2" ma wystapic w roli Maliniaka.

Ja słyszałem że sam James Cameron już dzwonił, chciałby aby w drugiej części "Avatar"
potomstwo ludu Na'vi posługiwało tym dziwnym językiem którego używa nasz bohater narodowy z busa
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(alfred)
Wiking
Grzes203 napisał:
alfred napisał:

Ja słyszałem że sam James Cameron już dzwonił, chciałby aby w drugiej części "Avatar"
potomstwo ludu Na'vi posługiwało tym dziwnym językiem którego używa nasz bohater narodowy z busa

Jak nic zrobi chlopisko kariere...tylko pozazdroscic....
A znajac jego chciwosc w branzy busikowej, pod wzgledem gazy przebije tych wszystkich Pitow, Gibsonow. Fordow i Crusow.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
95 Postów
M C
(Gruzin)
Początkujący
Alfred, mam nadzieje że niezły z ciebie żartowniś i prowokator. Nie dowierzam, że można być aż takim burakiem!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(alfred)
Wiking
Gruzin napisał:
Alfred, mam nadzieje że niezły z ciebie żartowniś i prowokator. Nie dowierzam, że można być aż takim burakiem!

Oj uwierz mi, że można

ah,....też doceniam niektore twoje teksty...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok