Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
1 Post

(Luba)
Wiking
Wątek ciekawie się rozwinął, można powiedziec - higienicznie. Gdyby tak ktosik sobie w połowie zaczął czytac, to mógłby sobie pomyślec, że rzecz sie ma o Pantach, czyli sławetnych wkładkach higienicznych firmy Bella. Szybko można dojśc do wniosku, że są one rzeczą istotną, gdyż:

Bad Harry chce je dla Giovi składac i potem słac jej paczki z tymi pantami. Gamma podzieliła sie z nami podpatrzoną metodą zbierania pantów, ponadto podkreśla, że jej syn też je zbiera. W ramach dyskusji o codziennej higienie Hilton przypomniała, ze waciki też sa ważne. Giovi sie z nia zgodziła i potwierdziła moja tezę, że zawsze tak można odkładac panty, zeby papierkowe do świnki wkładac (zakupionej wcześniej dzieki rzeczonym pantom). Dobrze, że dyskusja poleciała w stronę rzeczy, jak dla mnie, newralgicznej, czyli sraj-taśmy. Apel Giovi, a propos wacików dla niej, zbił trochę Harrego z tropu, więc mam radę. Sam powiedziałes, ze jak sprzedasz te panty, które masz, to będziesz miał na nastepne, więc zamiast kolekcjonowac nastepne, zrób Giovi przyjemnośc i kup je te megaśne waciki. Konkluzja ciśnie sie na pysk, Polakom higiena - nie bez znaczenia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Magdalena RK
(Snieshka)
Wiking
Luba napisał:
Wątek ciekawie się rozwinął, można powiedziec - higienicznie. Gdyby tak ktosik sobie w połowie zaczął czytac, to mógłby sobie pomyślec, że rzecz sie ma o Pantach, czyli sławetnych wkładkach higienicznych firmy Bella. Szybko można dojśc do wniosku, że są one rzeczą istotną, gdyż:

Bad Harry chce je dla Giovi składac i potem słac jej paczki z tymi pantami. Gamma podzieliła sie z nami podpatrzoną metodą zbierania pantów, ponadto podkreśla, że jej syn też je zbiera. W ramach dyskusji o codziennej higienie Hilton przypomniała, ze waciki też sa ważne. Giovi sie z nia zgodziła i potwierdziła moja tezę, że zawsze tak można odkładac panty, zeby papierkowe do świnki wkładac (zakupionej wcześniej dzieki rzeczonym pantom). Dobrze, że dyskusja poleciała w stronę rzeczy, jak dla mnie, newralgicznej, czyli sraj-taśmy. Apel Giovi, a propos wacików dla niej, zbił trochę Harrego z tropu, więc mam radę. Sam powiedziałes, ze jak sprzedasz te panty, które masz, to będziesz miał na nastepne, więc zamiast kolekcjonowac nastepne, zrób Giovi przyjemnośc i kup je te megaśne waciki. Konkluzja ciśnie sie na pysk, Polakom higiena - nie bez znaczenia

Amen
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
Michał P.
(mihal)
Wiking
A wie ktoś może ile taki paragon za panty jest ważny?
Znalazłem dzisiaj w autobusie wydrukowany 4.07.2011 r. i zastanawiam się czy jest dobry jeszcze?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
68 Postów

(Unnskyld)
Początkujący
A ma wydrukowany termin waznosci?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
Michał P.
(mihal)
Wiking
Nie jest tylko termin wydrukowania paragonu.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Ostatnio znalazlam u siebie taki sprzed pol roku. Nie bylo problemu. Przyjeli
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
Michał P.
(mihal)
Wiking
Na taką odpowiedź czekałem
Jest tam parę koron
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
Michał P.
(mihal)
Wiking
Faktycznie można wykorzystać taki paragon bez ograniczeń czasowych.
Butelki oddane pieniążki się należą.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
to swietnie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok