Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
maciej.m987 (2855 niezalogowanych)
8929 Postów
Maniak
mgiełka napisał:
.....jak każdy samiec!!!!!!!!!!!!!!!!!POWIEDZIAŁA CO WIEDZIAŁA PRZEMĄDRZAŁA SAMICA...
Tylko ciekawe dlaczego w naturalnej przyrodzie , to samiec ma harem a nie odwrotnie...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
158 Postów

(katrin2600)
Stały Bywalec
no ty to juz chyba wszystkie rozumy pozjadałeś nie wiem za kogo sie uważasz , poza tym tak bylo w moim przypadku i wielu innych osób a ty zawsze wszystkie odpowiedzi musisz kwestionować i komentowac, nie masz nic lepszego do roboty? co za typ szok a może nikt poza panem mądralińskim niema prawa sie wypowiadać co?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
158 Postów

(katrin2600)
Stały Bywalec
Trochę durnowaty ten gabriel......jak każdy samiec!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bardzo trafne spostrzeżenie
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
158 Postów

(katrin2600)
Stały Bywalec
Trochę durnowaty ten gabriel......jak każdy samiec!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bardzo trafne spostrzeżenie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
katrin2600 napisał:
może nikt poza panem mądralińskim niema prawa sie wypowiadać co?
Każdy może się wypowiadać...
Tylko MĄDRZE i NIE wprowadzając w BŁĄD INNYCH UŻYTKOWNIKÓW SWOIMI DURNOWATYMI WYPOCINAMI...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
158 Postów

(katrin2600)
Stały Bywalec
to chyba mówisz o sobie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
katrin2600 napisał:
no ty to juz chyba wszystkie rozumy pozjadałeś nie wiem za kogo sie uważasz , poza tym tak bylo w moim przypadku i wielu innych osób
ŻADNYCH ROZUMÓW NIE POZJADAŁEM tylko odnośne przepisy czytam ze zrozumieniem i tylko tyle...
TO CO BYŁO W TWOIM PRZYPADKU LUB INNYCH ZNAJOMYCH nie oznacza wcale ,że takie są ogólne przepisy w tym konkretnym przypadku....
BO ..-D- numer ma przydzielony Każdy przyjeżdżający do Norge bez względu na to z jakiego jest państwa...
Natomiast czas posługiwania się nim uzależniony jest od wielu indywidualnych czynników i nic do tego niema pozwolenie z policji , natomiast nie zawsze od razu ten numer jest udostępniany danej Osobie z wielu powodów...
Niektórzy czekają dłuuugo a inni mają go w parę dni...
Inaczej jest z numerem-F- tu trzeba mieć zezwolenie na okres powyżej pół roku od dnia złożenia dokumentów na ten numer i nie może to być np.6,5 miesiąca.
Najczęściej urzędnik odsyła petenta gdy nie ma roku co nie jest regułą ...no i najważniejsze w tym wszystkim jest to jaką ma formę umowy o prace i na jak długi kres....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
katrin2600 napisał:
to chyba mówisz o sobie
chyba to jedynie pchła po ubraniu jak ktoś nie dba o higienę ..
Oraz takie właśnie są Twoje udzielane tutaj Innym informacje ...
...Chyba jest tak , lub chyba inaczej , bo Ja TAK MIAŁAM...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
Gabriel ma racje dziewczyny, nie ma sensu podawac Jako Pewne informacji o przepisach jesli sie ich nie zna, bazujac tylko na swoich doswiadczeniach ... wzglednie podac ale zaznaczyc wyraznie, ze niekoniecznie maja one zastosowanie dla kazdego...

Tutaj jak i wszedzie przepisy niby sa jedne i klarowne ale...wlasnie to - ale - robi czesto gesto duzo nieporozumien. Bo odnosnie jednego- danego przepisu mozna np. w roznych biurach NAV uslyszec rozne wersje od urzednikow...i niewazne czy to Norweg, Polka, Norwezka czy Polak w takim biurze pracuje...bo wiele jest takich przepisow, ktore mozna interpretowac i ktore to oni sobie potrafia przeroznie interpretowac, bo kazdy z nas ma inna,swoja historie -pracy,-podatkow,-kredytowa,-rodzinna...itd. itp. ...
...w mojej pracy mielismy juz takie przypadki, ze np. dwa rozne biura NAV odnosnie tego samego pracownika i tego samego przepisu potrafily wydac dwie rozne opinie...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok