Zaloz jeszcze z 5 kont i daj po jednym minusie dzienie z kazdego, bedzie dobra zabawa..
Dobrze wiemy ze wcale nie bylo to slabe
Jak mozesz powiedziec ze sie nie wstydzisz , zeby za chwile powiedziec ze zalujesz..te dwa pojecia zazwyczaj chodza w parze..u Ciebie jest inaczej??
Ta dyskusja jest wymiana pogladow, a Ty probujesz to nazwac publicznym upokorzeniem

Nie napisalem nic bez powodu. Prymitywny facet po 5 browarach musialby sie niezle postarac zeby dorownac poziomem do tego, jak owego dnia puscilas wiazanke Kowalskiemu..
Nie bronie go , nawet go nie znam. Pamietam tez ze troche Ciebie sprowokowal..(Twoje prywatne sprawy..) Pojechalas ostro po bandzie..za ostro jak na publiczna wypowiedz..oznacza to ze albo jestes niezrownowazona..albo taki masz sposob bycia..
Wytykanie Twojej urodu (braku) , czynie adekwatnie do robienia z siebie samej sex gwiazdy na forum..wydaje mi sie ze wiesz o co mi chodzi..jesli nie, wowczas jak wspomnialem poszukam i zacytuje ( czego jak obydwoje wiemy, raczej nie chcialabys..)
Oprocz trollingu masz mi cos jeszcze do zarzucenia? Moze atak na WTC to tez moja sprawka?
..podobny zwiazek widze pomiedzy tym co pisze a trollingiem..
Nie brakuje mi argumentow, sa wystarczajace.Nie stosuje tanich chwytow, w przeciwienstwie do Ciebie..maska dobroczynnej Hilton, udzielajacej sie na forum,pomagajacej bezinteresownie

, a tak naprawde wredna, zakompleksiona baba..
Co nazywasz zachowaniem nieprzyzwoitym ? Zaczepianie Ciebie lub Tobie podobnych?