Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

18 Postów
Chcialbym przeprosic wszystkich tych, ktorzy czekali/czekaja na odpowiedz. Juz jestem dostepny niemal 24h na dobe. W razie pytan prosze o kontakt.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty
Wojciech Duraj
(vojcieho)
Wiking
To może nie calkiem w temacie ale niech tam. Otoż interesuje mnie ile biorą sobie fachowcy norwescy lub polscy za polozenie plytek. Chodzi mi o cene za metr kw. w przyblizeniu. Dziekuje za info.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
18 Postów
Troche nie w temacie....
ale zalezy gdzie te plytki sa do polozenia, jaki rozmair plytek, jakie jest podloze.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty
Wojciech Duraj
(vojcieho)
Wiking
W lazience, rozmiar sredni nie jakies giganty, podloze to rowny tynk.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
18 Postów
za srednia lazienke, za same plytki na rownej powierzchni, norweski plytkarz bierze 14 tys koron z vatem.

koniec porad tego typu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty
Wojciech Duraj
(vojcieho)
Wiking
Ok dzieki
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
vojcieho napisał:
To może nie calkiem w temacie ale niech tam. Otoż interesuje mnie ile biorą sobie fachowcy norwescy lub polscy za polozenie plytek. Chodzi mi o cene za metr kw. w przyblizeniu. Dziekuje za info.

zalezy od ilosci metrow a takze od samych kafli, ale przy kafelkach 20x20 cena 450 - 600 kr z MVA za m2 ( wliczony klej i fuga ), np. za mozaike drozej, 100 -150 kr dorzucasz ( bialy klej i wiecej fugi no i wiecej pieprzenia przy kladzeniu jezeli podloze nie jest rowne , rownanie scian dodatkowo oczywiscie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
kalk oslo napisał:
za srednia lazienke, za same plytki na rownej powierzchni, norweski plytkarz bierze 14 tys koron z vatem.

koniec porad tego typu

co wg Ciebie oznacza "srednia lazienka" ? bo za 14 z vatem to raczej mala lazienka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
kalk oslo napisał:
kosztowalo to ogrom czasu i pieniedzy. mam nadzieje, ze sie zwroci dziekuje za mily post.

3 dni kursu i egzamin? to jest ten ogrom czasu? hehe , noo chyba ze podchodziles do egzaminu wiele razy , nie chodzi mi oto zeby sie wysmiewac ale wiesz, sa ludzie, ktorzy znaja sie na procedurze ....... , pozdr
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
kalk oslo napisał:
Witam,

Jestem w posiadaniu uprawnien pozwalajacych:

-wysylac zawiadomienie do kommuny w zwiazku z remontem lazienki,
-kontrolowac wykonana prace i wypisywac konkretne dokumenty z tym zwiazane po zakonczeniu prac.

Jesli ktos chcialby wspolpracowac w dwoch wymiarach:
-Zawiadomienie + kontrola
-Sama kontrola

To zapraszam do wspolpracy:
Kalk-oslo@hotmail.com

Pozdrawiam

co masz na mysli piszac kontrola? wyjasnij prosze, bo nie rozumiem jaka kontrola ma byc przy remoncie lazienki gdy otrzymasz pozwolenie..

no chyba ze twoja kontrola jak chcesz sie podlozyc ze swoim våtromsertifikat , to rozumiem , bo mozna wpasc w niezle gowno jak sie okaze ze chlopaki nie maja pojecia jak robic lazienke
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok