Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

opłaty za przejazdy drogowe odwołanie - Norwegia

Czytali temat:
Monika825 (1422 niezalogowanych)
3 Posty
Jacek Porske
(bawarczyk1)
Wiking
Witam, w ostatnim roku byłem w Norwegii na wakacjach przez ok 3 tygodnie i teraz przyszło mi do zapłacenia za bramki drogowe. Moje pytanie jest takie czy będąc w Norwegii jako turysta też muszę płacić te opłaty czy mogę napisać jakieś odwołanie ? Bo gdzieś słyszałem że bedąc poniżej trzech miesięcy się nie płaci.
Proszę o odpowiedź.
Jacek
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1319 Postów
zdzicho dobry
(powiatowy myśliciel)
Maniak
każdy musi płacić, niema czegoś takiego jak odwołanie , a w Polsce jak jedziesz przez autostradę płatną , to też nie płacisz ?? i piszesz odwołanie --do kogo?? pewnie od sołtysa hahahah
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1416 Postów

(Zuzu)
Maniak
Lepiej idź do lekarza jak takie głosy słyszysz.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty
Jacek Porske
(bawarczyk1)
Wiking
nie obrażam ciebie więc nie życzę sobie żeby mnie ktoś obrażał jak masz być bestczelny to lepiej wyłącz kompa odrób lekcje i się szybciej połóż spać.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Zuzu napisał:
Lepiej idź do lekarza jak takie głosy słyszysz.
e tam zaraz do lekarza. tu ludzie się o wiele lepszymi słuchami chwalili, a ich do znachora nie słałeś a to na ten przykład, że jak się będzie do dwóch lat w Norge to podatku się nie płaci, a jak już ktoś zapłacił to mu zwrócą, albo też, że tu łatwo o pracę
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1416 Postów

(Zuzu)
Maniak
bawarczyk1 napisał:
nie obrażam ciebie więc nie życzę sobie żeby mnie ktoś obrażał jak masz być bestczelny to lepiej wyłącz kompa odrób lekcje i się szybciej połóż spać.

Wydawało mi się, że twoje pytanie to żart, więc w taki sposób odpisałem. Wcale nie chciałem być "bestczelny"

Jednak jeśli twoje pytanie było zadane na poważnie to radzę poważnie rozważyć moją propozycje z lekarzem.
powiatowy myśliciel dość łopatologicznie na przykładzie ci opowiedział jakie twoje pytanie ma sens.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty
Jacek Porske
(bawarczyk1)
Wiking
Mam prośbę nie pisz już jak nie możesz pomóc, wolę poczekać na odpowiedź kogoś kompetentnego a nie " nabijacza postów"
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
Pewnie!.. Mozesz sie odwolac, na pewno rozpatrza to przychylnie, a nawet zaplaca odsetki od dlugu, ktorego przeciez juz nie ma i przysla przeprosinowe kwiaty..

Czy w tym ukladzie podoba Ci sie moja odpowiedz?..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Fiona66)
Wiking
bawarczyk1 napisał:
Mam prośbę nie pisz już jak nie możesz pomóc, wolę poczekać na odpowiedź kogoś kompetentnego a nie " nabijacza postów"

"Bestczelnie", ale kompetentnie Ci odpowiem, ze juz otrzymales kompetentne odpowiedzi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Ciekawi mnie do ilu lat wstecz mogą łapać, bo 5 lat temu focusem na polskich tablicach wielokrotnie zgwałciłem te ich bramki i do tej pory cisza. ale pomału zaczynam się bać
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok