Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Frp vil vurdere lavere lønn til innvandrere - Norwegia

Czytali temat:
(445 niezalogowanych)
2 Posty
Robert Gas
(gasss)
Wiking
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(sailor)
Wiking
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1319 Postów
zdzicho dobry
(powiatowy myśliciel)
Maniak
Frp myśli nad zmianą płac dla cudzoziemców-- ale na razie może tylko myśleć , żadna inna partia nie jest za tym a nawet przeciwko-- związki zawodowe są oburzone i nie pozwolą na takie traktowanie innych ludzi bez norweskiego obywatelstwa== ale nie mamy się czego obawiać bo sprawa dotyczy i Polaków, Bułgarów,muslimów, Niemców, Holendrów, osób z krajów Afryki itd... musieli by zmienić taryfy ---- . Tylko że taryfy płac są dla wszystkich jednakowe i jeden gościo sam powiedział że gdyby to zmieniono to nikt już by nie chciał pracować --- chyba że sami Norwedzy hahahahahh pojeba//na... partia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1319 Postów
zdzicho dobry
(powiatowy myśliciel)
Maniak
a co do drugiego artykułu z linku co dodał sailor, to jak zwykle musieli pokazać Polaka (polkę) ze ona tu pracuje i że zarabia 5 x więcej niż u siebie w kraju --- a co kogo to obchodzi ja się pytam??? gdzie są inne narodowości ?? > jestem zły na tą dziewczynę w artykule że nie powiedziała że te pieniążki które tu zarobi one tez idą tutaj na życie, podatki, mieszkanie, samochód ---- co ty dziewczyno nie potrafisz się odezwać ??? --- pracujecie tutaj wszyscy i ponosicie takie same koszty jak Norwedzy więc o co chodzi ??? --- a później taka pojeb/a//n./.a partia Frp wymyśla sobie , bo myśli że Polacy to już Bóg wie co zarabiają !!! i nie wiadomo jak żyją ---- odzywajcie się ludzie trochę - tez tu płacicie podatki i też w końcu coś się wam należy ---- pozdrawiam myślących , nie tylko pracujących
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1319 Postów
zdzicho dobry
(powiatowy myśliciel)
Maniak
co do drugiego artykułu --to ten artykuł już był na VG i to w tamtym roku w czerwcu dokładniej, nie zauważyłem tego i zadzwoniłem do VG ze skargą że ten artykuł co znajduje się w nim ta dziewczyna z polski jest dla mnie niezadowalający , ponieważ wyjaśniłem gościowi że nikt nie napisał w tym artykule że te pieniądze co zarabiają Polacy to idą na podatki, na mieszkanie , samochód, itd... --- gośio powiedział że mam rację ale że ten artykuł jest dokładnie z Publisert 15.06.10 - 12:13, endret 15.06.10 - 12:46 (VG NETT) czyli że z czerwca ubiegłego roku ,hahahahahaha uznajmy ten artykuł za nie ważny
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok