Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Szukam pracy - Norwegia

Czytali temat:
(789 niezalogowanych)
8 Postów
Marian Hajduk
(MarNor)
Wiking
Witam wszystkich.Chciałbym znaleźć prace w Norwegii. Czy możne mi ktoś podać adresy,linki do biur,agencji pracy NORWESKICH które są obsługiwane w języku angielskim ? Serdeczne dzięki i pozdrawiam wszystkich.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
22 Posty
Szymon Kowalski
(solak)
Wiking
poczytaj troche forum, linki byly juz chyba podawane kilka razy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
512 Posty
ania s
(ania_s)
Wyjadacz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8 Postów
Marian Hajduk
(MarNor)
Wiking
Zgadza sie,ale nie wszystkie maja opcje zmiany jezyka- ja po norwesku -niestety nic.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
512 Posty
ania s
(ania_s)
Wyjadacz
no ale jak pojdziesz do biura to sie dogadasz, w kazdym razie zamiast sie rejestrowac to idz bezposrednio zaniesc cv.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8 Postów
Marian Hajduk
(MarNor)
Wiking
Tak Aniu,masz racje.Tyle tylko ze ja jestem w Polsce i powiem szczerze,praca polskich agencji-nawet jeśli to są przedstawicielstwa biur zagranicznych - jest mało efektywna-przynajmniej w moim przypadku.Duzo bardziej pozytywne wspomnienia mam ze wspolpracy z agencjami angielskimi a teraz zachorowałem na Norwegię wiec próbuję wszystkiego co znajdę.Myślę ze to normalne.Jeżeli masz jakakolwiek możliwość by mi pomoc - będę wdzięczny.Serdecznie pozdrawiam. Marian.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
MarNor napisał:
Tak Aniu,masz racje.Tyle tylko ze ja jestem w Polsce i powiem szczerze,praca polskich agencji-nawet jeśli to są przedstawicielstwa biur zagranicznych - jest mało efektywna-przynajmniej w moim przypadku.Duzo bardziej pozytywne wspomnienia mam ze wspolpracy z agencjami angielskimi a teraz zachorowałem na Norwegię wiec próbuję wszystkiego co znajdę.Myślę ze to normalne.Jeżeli masz jakakolwiek możliwość by mi pomoc - będę wdzięczny.Serdecznie pozdrawiam. Marian.

Wujek???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
512 Posty
ania s
(ania_s)
Wyjadacz
no nie bardzo jestem w stanie ci wiecej pomoc.
zeby dostac prace musisz tu przyjechac i przejsc sie po wszystkich agencjach pracy, reastauracjach, barach idp, itd.
na odleglosc sie nie da tego zrobic.
i wcale nie pisalam o polskich agencjach pracy, bo firm posredniczacych, rzetelnych i dobrych w Polsce jest niewiele.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
22 Posty
Szymon Kowalski
(solak)
Wiking
w ostatnich latach chyba głównie Adecco hurtowo zalewa Norwegię "świeżym towarem" do pracy i potem skutecznie trzyma pod swoimi skrzydłami ile tylko się da...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
763 Posty
Joanna C
(giovi2)
Wyjadacz
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok