Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

99999999 koron za załatwienie pracy w Norwegii !!! - Norwegia

Czytali temat:
(260 niezalogowanych)
48 Postów
katarzyna fiolek
(bobek1)
Nowicjusz
WITAM WSZYSTKICH DAM 99999999 KORON ZA ZAŁATWIENIE PRACY W NORWEGII-- mogę sprzątać,spawać,gotować,bawić dzieci, obsługiwać przyczłap do bulbulatora, umie prowadzić kombajn , znam się na budowach domków w Norwegii. ale na początek mogę robić cokolwiek byle by było , jestem w tak zaje../bistej desperacji że nawet mogę zbierać tutaj psie kupy , mogę pracować już za 70 nok na godzinę-podatek sam se zapłacę i mieszkanie tyż se zapłace a jedzenie mi przyślą z Polski HAHAHAH

POZDRÓWKA DLA WSZYSTKICH NA SURWIWALU W NORWEGII !!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
1416 Postów

(Zuzu)
Maniak
wyeliminujmy handlarzy niewolnikami poprzez stanie się niewolnikami na własną rękę.
Genialne w swej prostocie.
Wziąłbym cie na zmywak, ale musisz mieś ukończone "studia wyższe" a najlepiej "doctorat"
Zgłoś wpis
Oceń wpis:5  
Odpowiedz   Cytuj
1434 Posty

(gama28)
Maniak
bobek1 napisał:
WITAM WSZYSTKICH DAM 99999999 KORON ZA ZAŁATWIENIE PRACY W NORWEGII-- mogę sprzątać,spawać,gotować,bawić dzieci, obsługiwać przyczłap do bulbulatora, umie prowadzić kombajn , znam się na budowach domków w Norwegii. ale na początek mogę robić cokolwiek byle by było , jestem w tak zaje../bistej desperacji że nawet mogę zbierać tutaj psie kupy , mogę pracować już za 70 nok na godzinę-podatek sam se zapłacę i mieszkanie tyż se zapłace a jedzenie mi przyślą z Polski HAHAHAH

POZDRÓWKA DLA WSZYSTKICH NA SURWIWALU W NORWEGII !!!

Masz robotę u mnie!!! Z tego co mi zapłacisz za jej załatwienie będę miała na twoją wypłatę, hehe!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok