Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Kamil Gr Krasnodębski (2091 niezalogowanych)
512 Posty
ania s
(ania_s)
Wyjadacz
cytat z nonsensopedia.wikia.com/wiki/Dupa
Dupa – Dupny organ. tylna część ciała, która z pozoru tylko siedzi i gówno robi. Miejsce o bardzo ciekawej i bogatej florze bakteryjnej, ewentualnie faunie. Niekiedy nazywana „bułeczką” lub „jabłuszkiem”, przedzielona przedziałkiem, posiada krater, z którego wydobywają się chemiczne gazy o przykrym zapachu, substancje stałe o podobnym nieprzyjemnym zapachu i ciemnej barwie lub w skrajnych przypadkach ciecze. Miejsce erogenne, na które często mimochodem pada wzrok lub dłoń napalonego osobnika, wrażliwe na ból, często atakowane w akcie przemocy. Niektórzy uczeni sądzą, że dupę odkrył radziecki uczony Wołow, dlatego mówimy – dupa Wołowa.

Maryny tyz nie znam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
512 Posty
ania s
(ania_s)
Wyjadacz
aaaaa no co ciekawe Maryna to:
imie zenskie
instrument ludowy z rejonu Szmotuł (wielkopolska)
wies w wojewodztwie podlaskim
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1019 Postów
Maniak
Krater mało znane bardziej popularna nazwa to czekoladowe oczko
Maryna niegniewaj się
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kow@lski)
Wiking
ania_s napisał:
no i kolejny temat o dupie Marynie?!

Rzeczywiscie, temat nieco zjechany - bo ktos cos powiedzial, nie tak jak trzeba. Nie pierwszy raz tak wyszlo i pewnie nie ostatni. Sam sie tez jednym wpis-dem do tego przyczynilem. Jednak trzeba przyznac, ze wyszedl temat nowy, czyli stary, walkowany jedynie spontanicznie i przy okazji - jacy jestesmy...

A przy okazji:
www.pajacyk.pl
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty
Patrycja Salek
(Patrycja1986)
Wiking
No coz dzieki jednej osobie w sumie sie dowiedzialam tyle ile moglam bo zaczela sie lekka walka.Mnie nie ruszaja takie opinie bo znam w Polsce bardzo duzo ludzi ktorzy nie maja wiedzy na temat swiata lub po prostu sa chmascy...no moze to kwestia przyzwyczajenia do Polski i do wielkiej metropolii.W sumie mam gdzies kto i co sadzi o turkach bo mam o nich duza wiedze i wlasna opinie,ale obrazanie kogos ze wzgledu na nacje to bardzo nie ladne.Pozatym najpierw moze ktos powienien sie dowiedziec co to dokladnie kebab?a wogole co to kebab?bo ja znam tylko kebap...a nwet jego setke odmian...
No nie istotne.
Dziekuje wszystkim ktorzy pomogli i doradzili i tym ktorzy oczywiscie bronili...
Dzieki wielkie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok