Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Odp.:Oblicznaie mva - Norwegia

Czytali temat:
(856 niezalogowanych)
235 Postów
zdzich mały
(mase1)
Stały Bywalec
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
197 Postów
Bogumila Jasinska
(bogdanor1)
Stały Bywalec
Cos masz malo poklasku -Mase1 . Jakos nie ma chetnych do pisania na ten temat ! No i cos notowania twoje spadaja ! Zacznij z innej beczki -moze zlapiesz jakiegos sluchacza ! Powodzenia !
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
Nie sadze.. Cos ci sie watek zgubil telegeniuszu.... Nerwy biora, nieprawdaz?..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
235 Postów
zdzich mały
(mase1)
Stały Bywalec
proszę o więcej minusów (oklasków) , było by miło , dla poklasku czy oklasku-- je..bie mnie to , chętnie bym dodał sam sobie minusa ale nie mogę
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Mase1, jesli ktos jest zatrudniony i nie istotne czy na etat czy na pol, to nie odprowadza mva A jesli prowadzi firme i dochod mu nie przekroczyl w roku 50 000 to przekroczy w nastepnym, a jak nie w nastepnym to w kolejnym, az w koncu wejdzie na vat. Tylko po co prowadzic firme, ktora nie jest w stanie zarobic w roku 50 tys. koron???

Mase, gdyby nie ty, to byloby smutno na forum, nawet wpisy Zuzu w wątku "na wesolo" nie są tak zabawne.
Chylę czoło znafco ekonomii, językow, przepisow norweskich, a największym znaffcą, to jestes w dziedzinie jezyka polskiego Pewnie dysleksja.... co? Dysortografia... lateralizacja skrzyżowana
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
235 Postów
zdzich mały
(mase1)
Stały Bywalec
tak właśnie Hilton ale czy to od razu musi się nazywać firma??? znam tu wielu Norwegów którzy np. za głupie sprzątanie i czy pomoc w domu doliczają sobie mva do stawki godzinowej i wcale nie przekracza ich dochód 50000nok - a dysleksje to ty masz Hilton, i widzę że ładnie to ty potrafisz ale pieprzy...ć i całkiem dobrze ci to wychodzi
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
Hahaha.. noo mase1.. ostro idziemy.... Pokaz gniew!..
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
235 Postów
zdzich mały
(mase1)
Stały Bywalec
chyba napisałem ci Hilton jeśli czytać nie umiesz poproś kogoś niech ci pomoże--podaj mi link internetowy skąd masz takie informacje??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Hilton napisał:
... a największym znaffcą, to jestes w dziedzinie jezyka polskiego Pewnie dysleksja.... co? Dysortografia... lateralizacja skrzyżowana
Uważam ,że z tym akurat przeginasz.. nie w tą stronę co trzeba... pomijając całokształt przypadku
... " mase1"... , to jednak tak jak powyżej ...chwyt poniżej godności Nauczyciela , wyśmiewającego się z ułomności językowych adwersarza ...

(na gościnnych występach)
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
235 Postów
zdzich mały
(mase1)
Stały Bywalec
jaki jeszcze hit sezonu wymyślisz Hilton--co ty myślisz że będę czytał te farmazony twoje i co? mam robić karpia za każdym razem ???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok