Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(858 niezalogowanych)
91 Postów

(Sykepleier84)
Początkujący
czesc mase 1 , ja podobnie jak ty zostalem znieslawiony wymi minusami z powodu teori platnika, ze to facet zawsze musi pokrywac wiekszosc kosztow w rodzinnie, i dostalem za to 26 minusow.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
mase1 napisał:
chyba napisałem ci Hilton jeśli czytać nie umiesz poproś kogoś niech ci pomoże--podaj mi link internetowy skąd masz takie informacje??

Dziubus, rozkazywac to ty mozesz swojej połowicy, a nie mnie taki sprytny jestes i nie potrafisz znaleźć tego sam? Ja tych informacji nie mam z internetu Dziubuś, tylko z pierwszej ręki, czyli od ksiegowej, ktora rozlicza mnie od pewnego czasu, z resztą nie tylko moją firme rozlicza, rowniez firmy moich znajomych Norwegow. I wszyscy jak jeden mąż MVA zaczelismy pobierac i odprowadzac dopiero po przekroczeniu 50 000 koron, bo taką stawke ustalil dla firm Storting.

Poszlam za twoją radą i poprosilam o pomoc w czytaniu, sąsiadka mi pomogla przeczytac i powiedziala, ze wiekszych idiotyzmow od tych ktore ty płodzisz to nie czytala.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
235 Postów
zdzich mały
(mase1)
Stały Bywalec
nie przejmuj się sykepleier84--- jak ktoś nie wie co ma powiedzieć to zawsze pisze ogólnikowo albo czepia się czegokolwiek tylko nie tematu-- ale na razie czekam aż Hilton mnie oświeci jakimś tajemniczym linkiem z neta na temat mva
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
197 Postów
Bogumila Jasinska
(bogdanor1)
Stały Bywalec
Karpia robic Mase1 nie musisz .Wystarczy ze glupka udajesz ! I juz jest fajnie ! Jezeli symbolizujesz sie ze swoim awatarem -to niewiele soba reprezentujesz !!! Znawca
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
235 Postów
zdzich mały
(mase1)
Stały Bywalec
właśnie Hilton wykaż się--- i pokaż wszystkim skąd masz takie informacje--- wstaw link i po wszystkim , każdy sobie przeczyta , jak będzie po norwesku zawsze można skorzystać z tłumacza na google ---- no dawaj wszyscy czekają!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
235 Postów
zdzich mały
(mase1)
Stały Bywalec
pani bogdanor1 w tym kapeluszu nie lepiej wygląda , mam nadzieję że to tylko tak na żarty ??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
mase1 napisał:
właśnie Hilton wykaż się--- i pokaż wszystkim skąd masz takie informacje--- wstaw link i po wszystkim , każdy sobie przeczyta , jak będzie po norwesku zawsze można skorzystać z tłumacza na google ---- no dawaj wszyscy czekają!!!

A ktorzy to sa ci WSZYSCY??? Ty i twoje kozy w nosie ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
235 Postów
zdzich mały
(mase1)
Stały Bywalec
dawaj Hilton jeżeli ciebie to dotyczy to pewnie wszystkich więc się wykaż i wyślij link, skoro tak jest jak piszesz to musi to być zatwierdzone prawnie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
235 Postów
zdzich mały
(mase1)
Stały Bywalec
wiesz co Hilton pierdzielić to ty potrafisz, nie ma tu żadnych konkretów, tylko bzdury o jakiejś pani księgowej-- w większości firmy w Norwegii rozlicza tzw. regnskapskontor , ale pewnie nie wiesz co to takiego???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
235 Postów
zdzich mały
(mase1)
Stały Bywalec
bardzo długo Hilton czekam na ten link od ciebie , ale widzę że pewnie się nie doczekam , widzę że dalsza dyskusja z tobą jest zbędna i nie ma sensu, milutka wymiana ciepłych słówek na forum i nic poza tym , opowiadaj swoim kolegom na podwórku jak to dostaje się mva w Norge , ale nie mi , bo jest tutaj trochę więcej firm niż tylko twoja i trochę więcej ludzi co mogą na ten temat się wypowiedzieć
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok