Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Dariusz Pieron Keram82 Keram82 (3277 niezalogowanych)
512 Posty
ania s
(ania_s)
Wyjadacz
dokladnie rzecz biorac skladalismy o 2 klase podatkowa, co sie wiaze ze zwrotem pieniedzy...
zle napisalam na poczatku, bo ja dostalam pieniadze w czerwcu bo zaplacilam 50% podatku przez pewnien czas w ubieglym roku bo niemialam karty podatkowej na czas, a mojemu mezowi przyslali "cos tam, cos tam" 20 pazdziernika i nie dostal zadnego pisma ile mu zwroca, wiec czekalismy...
gosciu w skate powiedzial ze 2 klasa nam sie nalezy bo ania nie zarobila wiecej niz 60tys w 2009, aplikowalismy o nia, ale pisma nie dostalismy...
generalnie jakies cuda wianki sie dzieja
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
112 Posty
Początkujący
Czesc. Pochwale sie ze kaska ze zwrotu jest na koncie. Tylko cos qmpel ktory mnie rozlicza zawsze co roku walnal sie o bagatela 8000 NOK. Zeby to jeszcze zwrocili wiecej to bym wybaczyl. wrrrrrrr. A teraz telefon ma wylaczony cwaniaczek . Ale powiadam wam NIC TO. I tak jest lepiej niz w zeszlym roku. Nalezny zwrot za rok 2008 dostalem dopiero w lutym 2010. Nowegia. Ikke stress.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Fiona66)
Wiking
bl@ck napisał:
Czesc. Pochwale sie ze kaska ze zwrotu jest na koncie. Tylko cos qmpel ktory mnie rozlicza zawsze co roku walnal sie o bagatela 8000 NOK. Zeby to jeszcze zwrocili wiecej to bym wybaczyl. wrrrrrrr. A teraz telefon ma wylaczony cwaniaczek . Ale powiadam wam NIC TO. I tak jest lepiej niz w zeszlym roku. Nalezny zwrot za rok 2008 dostalem dopiero w lutym 2010. Nowegia. Ikke stress.

A to ci dopiero ciekawostka
Potrafisz wyliczyc ile powienienes dostac zwrotu, a nie potrafisz sie sam rozliczyc, tak, by nikt za Ciebie sie nie "walnal"
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
112 Posty
Początkujący
Hola, hola. Nie pisalem wcale ze potrafie wyliczyc. Za guuupi jestem. Napisalem ze qmpel mnie rozlicza zawsze. To on wyliczyl. I albo on sie pomylil albo mi ktoregos odliczenia nie uznali. Tylko ze jak czegos maja nie uznac to wysylaja pismo. A ja takowego nie dostalem. Wiosek jest prosty. A tak wogule to przestan sie czepac
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok