To chyba ja oskarżam a nie Ty. I robię to na moją odpowiedzialność.
Dowody mam ale forum to chyba nie jest miejscem na przedstawianie ich. Podałem imię i nazwisko przedstawiłem sytuacje jaka miała miejsce po to aby inni nie mieli problemów z tym człowiekiem. Po prostu chce pomóc innym bo po mnie następny może znaleźć się w podobnej sytuacji. Jak niby mógłbym zaszkodzić temu złodziejowi przez radzenie Polakom którzy mogą na niego natrafić, albo na podobnego.
PAMIĘTAJCIE ZAWSZE PODPISUJCIE KONTRAKT, od 1 dnia pracy, nie lodźcie się, że obieca, że za 2 dni czy z tydzień przyniesie, nie ma umowy to nie pracujcie!!
Mam pewne podejrzenia dlaczego komuś może zależeć na tym aby nie ostrzegać przed takim oszustem (na przykład współpraca z tym oszustem ponieważ znam następnego Polaka, któremu nie zapłacił, a jego polecił inny Polak, mam nadzieję że to tylko zła interpretacja ze strony osoby która usunęła mój posta nie celowe działanie. Oby to nie było nic poważniejszego niż roztargniony i chciwy Norweg, który przypadkowo wykorzystał przypadkowych pracowników z Polski.