Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

permitering-ciąża - Norwegia

Czytali temat:
Krzysztof Krawczyk (999 niezalogowanych)
13 Posty
Martuśka D....
(marttom)
Wiking
Witam

Chciałabym tutaj zapytać o pewną sprawę, a mianowicie: jestem juz 6 miesięcy na permiteringu, co będzie mi się należało gdybym teraz zaszła w ciąże? Czy to prawda, że aby dostać macierzyński trzeba mieć przepracowane z ostatnich 10 miesięcy 6? Proszę o podpowiedzi w tej sprawie?

Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1434 Posty

(gama28)
Maniak
Trzeba miec przepracowane, ale permiterin albo bezrobocie licza sie jako praca. Dostalabys podobne pieniadze, jak na permiteringu, chyba ze wybralabys macierzynski na 80%, wtedy o te 20% mniej, ale dluzej.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1434 Posty

(gama28)
Maniak
Ja obecnie jestem na bezrobociu i jestem w ciazy, jakies 2 tygodnie temu pytalam w Nav o maja sytuacje i tak mi wlasnie powiedziano.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
13 Posty
Martuśka D....
(marttom)
Wiking
gama28 dziekuję za odpowiedź!
Pozdrawiam
ps.szczęśliwego rozwiązania!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
9 Postów
malgorzata s
(gwiazdka)
Wiking
witam.
mam takie pytanko.
chce se wyrejestrowac z nav i czy musze jechac osobicie do nav czy moge zrobic przez internet poprez podpisujaca sie liste
prosze o odpowiedzi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1434 Posty

(gama28)
Maniak
Odpowiedziałam ci prywatnie. Pytanie tylko, czy to ciąża, czy coś innego jest powodem wyrejestrowania orazy czy to tymczasowo, czy na zawsze.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok