Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Taksówkarz - Norwegia

24 Posty
Piotr B
(PiotrB)
Wiking
Witam.
Mam pytanie, ile zarabia nowo przyjęty taksówkarz? Chodzi tu głównie o miasto OSLO.

Z góry dzięki za pomoc.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-5  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Tyle, na ile sie zgodzi, a stawka powinna widniec w umowie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-6  
Odpowiedz   Cytuj
24 Posty
Piotr B
(PiotrB)
Wiking
Bardziej chodziło mi o to, ile się zarabia gdy pracuje się w jakiejś firmie np. TAXI OSLO czy OSLO MAXI TAXI... No i jak tam się zarabia, godzinowo czy jakoś inaczej?
Dzięki.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Trzeba zadzwonic pod numer z tego linka:
www.oslotaxi.no/home____2921.aspx
i zapytac.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:5  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(krolestwo za konia)
Wiking
Z tego co ja slyszalem(zaslyszalem,podsluchalem-ploty) trzeba miec licencje a cala reszta to praca chyba na czarno raczej!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Fiona66)
Wiking
krolestwo za konia napisał:
Z tego co ja slyszalem(zaslyszalem,podsluchalem-ploty) trzeba miec licencje a cala reszta to praca chyba na czarno raczej!

No chyba nie cala na czarno
W koncu maja tam kasy fiskalne Moze sie trafic kurs " na czarno", ale ogolnie ta maszynka (nie zamierzam sie zaglebiac w techniczne nazwy, co by plamy nie dac ) pracuje przez cala droge i dostajesz paragon, jesli sobie zyczysz oczywiscie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-5  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Licencje zdaje sie w "Oslo Taxi". Poza tym jak dzwonisz do nich do biura i zmawiasz kurs, to jak to by sie moglo odbyc na czarno? A jeszcze jak daje moją karte i kierowca wkłada ją do czytnika i oddaje po dotarciu na miejsce?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-8  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok