fazi napisał:
.
.widzialem jak w austri chlopak za rzucenie butelki na ulice poszedl do wiezienia na pare dni.jak kolega austryjak odsiedzial pare miesiecy i przymusowe leczenie za posiadanie skreta(zareczam ze nie handlowal nigdy w zyciu).nie wiem jaki ustroj panuje w austri ale dla mnie to jest wlasnie panstwo policyjne.
I UWAŻASZ ,ŻE TAKIE POSTĘPOWANIE WŁADZ TEGO PAŃSTWA TO CO...? ZGROZA ...ZAGROŻENIE SWOBÓD OBYWATELSKICH...?
W Polsce nikt nikogo za butelkę do kicia nie wsadza i co się dzieje ? , brud smród i ubóstwo , jak zwróciłem gnojowi spokojnie uwagę ,że śmieci pod moim oknem to mi wieczorem wybił szybę w oknie .
Miał pecha bo go dorwałem...JA miałem pecha bo policja jak przyjechała to powiedziała ze nie mam prawa go przetrzymywać i mam go puścić .
I tyle... szybę wstawiłem na własny koszt bo znikoma szkoda ....coś tam coś tam..
I TO JEST DOBRE TWOIM ZDANIEM...?.
-//facet miał jednak podwójnego pecha bo go znowu dorwałem i bez żadnego słowa policzyłem mu kości ,tak dokładnie ,że od razu się domyślił kto to zrobił , poszedł na policję-- naiwniak , taki sam zresztą jak ja byłem również sam -- i tam GO wyśmiali .//-
ĆPUNÓW na dworcu w Katowicach tyle ,że strach przejść .
I UWAŻASZ ,ŻE TO DOBRZE ...?