Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Problemy z terminem rozliczenia - Norwegia

Czytali temat:
Rafał Gadomski (342 niezalogowanych)
49 Postów
Rafal Grzelak
(Grzel)
Nowicjusz
Co zorbic gdy ma sie problem z dotrzymaniem termiinu rozliczenia ... bylem u kobiety ktoraa mnie rozlicza powiedziala ona ze brakuje mi jakis papierow z urzedu ... i ze musi napisac do tegoz urzedu o ponowne przyslanie papierow .. czy w takim przypadku moge liczyc na pozniejszy termin rozliczenia ? jezeli tak to co musze zrobic zglosic gdzies fakt spoznienia cyz co ? bo nie za bardzo sie orientuje co moge w tym momemncie zrobic ..
Prosze o pomoc i pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
Hmmm... no nie wiem... mozesz stanac przed sadem, a potem przed plutonem... tak... rozstrzelaja Cie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Fiona66)
Wiking
Grzel napisał:
Co zorbic gdy ma sie problem z dotrzymaniem termiinu rozliczenia ... bylem u kobiety ktoraa mnie rozlicza powiedziala ona ze brakuje mi jakis papierow z urzedu ... i ze musi napisac do tegoz urzedu o ponowne przyslanie papierow .. czy w takim przypadku moge liczyc na pozniejszy termin rozliczenia ? jezeli tak to co musze zrobic zglosic gdzies fakt spoznienia cyz co ? bo nie za bardzo sie orientuje co moge w tym momemncie zrobic ..
Prosze o pomoc i pozdrawiam

jak ona cie rozlicza, to niech zadba o powiadomienie urzedu skarbowego, ze z jakichs tam powodow bedzie to pozniej jak zlozy przed koncem maja, to nikt ci glowy i tak nie urwie
ale zawsze lepiej cos tam skrobnac.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)
Wiking
przez system altinn można sie rozliczyć do końca maja LEGALNIE
niech się GRZEL nie martwi pluton egzekucyjny zbierze się dopiero w czerwcu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
49 Postów
Rafal Grzelak
(Grzel)
Nowicjusz
kurde taka odpowiedz conajmniej mnnie nie zadowala ... nie znam prawa norweskieog pochodze z polski i wiem ze w polsce za spoznienie moze nie urwa ci glowy ale napewnoe bedziesz mial nieprzyjemnosci .. takze nie rozumiem dlaczego ktos tak ironicznie odpowiada na dosc proste i powazne pytanie ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)
Wiking
bad harry napisał:

CZY GRZEL NIE ROZUMIE ..........31 MAJ ...SYSTEM altinn.no
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
49 Postów
Rafal Grzelak
(Grzel)
Nowicjusz
Odp.roblemy z terminem rozliczenia 53 Minuty temu Oklaski: 16

Hmmm... no nie wiem... mozesz stanac przed sadem, a potem przed plutonem... tak... rozstrzelaja Cie

grzel nie rozumie tego typu odpowiedzi ..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)
Wiking
TO MOŻE TERAZ ZROZUMIE

9.1 Czym jest Altinn?

Altinn to portal internetowy służący do składania sprawozdań do urzędów. Portal prowadzony jest wspólnie m. in. przez rejestry Brønnøysundregisteret i Główny Urząd Podatkowy.

Przez portal www.Altinn.no można składać formularze do Urzędu Podatkowego, m. in. w związku z raportami dotyczącymi zagranicznej siły roboczej, rozliczeń podatku VAT, zeznań podatkowych, rozliczeń podatków oraz rozliczeń terminowych składek na ubezpieczenia społeczne i zaliczek na podatek. Można także składać formularze w innych urzędach publicznych. Przegląd wszystkich formularzy dostępnych w portalu Altinn znajduje się tutaj: www.altinn.no/no/Skjema-og-tjenester/. Na portalu www.skatteetaten.no znajduje się więcej informacji o formularzach Urzędu Podatkowego.

A RESZTE MOŻNA DOCZYTAĆ NA www.skatteetaten.no
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
harry co z tym skype?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok