Witam wszystkich forumowiczów. Niedawno skończyłem studia i szukam pracy w Norwegii od 22 czerwca. Najchętniej w Oslo lub okolicy. Oferty z innych miejscowości też mile widziane
Mam samochód więc dojazdy nie są dla mnie problemem jak również wyjazd do pracy poza Oslo nie będzie dla mnie kłopotem. Bez problemów dogaduję się po angielsku. Podejmę każdą pracę. Wykończeniówka, malowanie domów, sprzątanie, opiekowanie się domem i ogrodem (gotowanie jest moją pasją
). Mam spore doświadczenie w opiekowaniu się zwierzętami (pieski, koty), również w pracy z końmi (mam w Polsce swoje trzy konie i z rodzicami prowadzimy naukę jazdy konnej i hipoterapię). Jeżeli znalazła by się praca dla dwóch osób to byłoby super, gdyż razem ze mną pracy szuka mój brat. Brat ma duże doświadczenie w układaniu parkietów i schodów. Kontakt do mnie: tel. 606633670 (polski numer ponieważ jestem jeszcze w Polsce), mail: grzegorz.pugacewicz@gmail.com, skype: grzegorz.pugacewicz. Tel. do mojego brata (brat jest już w Norwegii) +4746350132.