Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

ubezpieczenie helfo - Norwegia

Czytali temat:
robert zielinski Kasia K tampeza tampeza Łukasz Ch Ikett Personalpartner Mar7901 husek28 Lukrecja1 (709 niezalogowanych)
2 Posty
husek28
(husek28)
Wiking
Witam serdecznie. Pracuje w Norwegi rodzina w Polsce, mam pytanie ,poniewaz jestem ubezpieczony na helfo oraz zona i dziecko . W norwegi tylko ja przebywam. Córka złamała sobie reke w Polsce i miała składaną operacyjnie , prosze o podpowiedz czy jest mozliwosc jakiegos odszkodowania i gdzie i jakie dokumenty składac. Pozdrawiam.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
158 Postów

(sloka)
Stały Bywalec
husek28 napisał:
Witam serdecznie. Pracuje w Norwegi rodzina w Polsce, mam pytanie ,poniewaz jestem ubezpieczony na helfo oraz zona i dziecko . W norwegi tylko ja przebywam. Córka złamała sobie reke w Polsce i miała składaną operacyjnie , prosze o podpowiedz czy jest mozliwosc jakiegos odszkodowania i gdzie i jakie dokumenty składac. Pozdrawiam.Zwykła karta Helfo nie uprawnia do odszkodowania za zaistniały wypadek, a jedynie do bezpłatnej doraźnej pomocy, opieki w razie choroby inne.
Jeżeli twoja córka nie jest zarejestrowana w Norweskim systemie opieki NAV to nic nie otrzyma.
Niemniej powinieneś wejść na swoją stronę NAV i tam poszukać odpowiednich informacji.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok