Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Praca w Norwegii - Norwegia

Czytali temat:
Rafal_ R6 jan paweł Kasia K adam7411 Edyta25 Ikett Personalpartner Rysiek ryszard Jerzy W Staszek58 .. sandrawas RozaKasia pro_mod Marzena Paczkowska (687 niezalogowanych)
1 Post
Jerzy W
(Wronski)
Wiking
Witam

Planuję wyjazd do Norwegii. Niestety sytuacja ekonomiczna mnie do tego zmusiła. Szukam jakiejkolwiek pracy. Czy znadzie się ktoś kto pomoże mi jak najszybciej znaleść się w Norwegii i dać pracę. Zależy mi bardzo. Chciałbym wyjść z dołka w jakim się znalazłem. Jestem pracowity i bez nałogów. Proszę o info. Jestem w stanie przyjechać z dnia na dzień. Obecnie mieszkam i pracuję w Niemczech. Pozdrawiam Jurek
Zgłoś wpis
Oceń wpis:5  
Odpowiedz   Cytuj
1655 Postów
Kasia K
(KasiaKacz) Online
Maniak
Wronski napisał:
Witam

Planuję wyjazd do Norwegii. Niestety sytuacja ekonomiczna mnie do tego zmusiła. Szukam jakiejkolwiek pracy. Czy znadzie się ktoś kto pomoże mi jak najszybciej znaleść się w Norwegii i dać pracę. Zależy mi bardzo. Chciałbym wyjść z dołka w jakim się znalazłem. Jestem pracowity i bez nałogów. Proszę o info. Jestem w stanie przyjechać z dnia na dzień. Obecnie mieszkam i pracuję w Niemczech. Pozdrawiam Jurek

Tutaj znajdziesz aktualne ogłoszenia: www.mojanorwegia.pl/ogloszenia_o_prace
Zgłoś wpis

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok