Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

21 Postów

()
Wiking
high_octane napisał:
TO nadal nie uda mi się nic osiągnąć, i żyć w spokoju w Norwegii? Wiem, że za wiele nie wiem, więc pytam ...

Zadaniem kobiety jest urodzenie i wychowanie dzieci a nie pogon za kariera. Powiedzmy urodzisz 3 dzieci poczawszy od 24l do 28l. Ostatnie dziecko ukonczy 7l kiedy ty bedziesz miec juz 35l. Kiedy ty chcesz robic ta kariere w swoim zyciu?

Rodzinę mogę mieć i zajmowac się dziećmi oraz domem, ale w miejscu, w którym chce mieszkać. Czyli jaka opcja mi zostaje, musze sb znaleźć bogatego faceta żyjącego w Norwegii. Tylko jak, nie będąc w Norwegii , bo nie ma jak za to zycie w Norwegii zapłacić... ehh
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
21 Postów

(Numaika)
Wiking
Ole_Nordmann napisał:
napisał:
Ole_Nordmann napisał:
Numaika napisał:
Chce żyć na stałe w Norwegii. Mam w czerwcu 18 lat.

Ja mysle ze na tym etapie trzeba skonczyc ta rozmowe...

Ponieważ, co? Uważasz, że jestem niedojrzała, a myśl o innym kraju poza Polską jest tlyko żałosnym kaprysem niedoświadczonej dziewczyny? Czy jak? Bo trochę nie rozumiem...
Co jest złego w tym, że już chce planować swoją przyszłość?

No dokladnie, uwazam ze jestes niedojrzala gowniara ktora tutaj wyglasza nam swoje madrosci. My tu siedzimy latami i poprostu smiejemy sie z Ciebie dziewcze

Ale po co to piszesz? Mądrości to ja zaraz mogę Ci powygłaszać.
Po co zamiast pomóc jakkolwiek, piszesz , że śmiejecie się ze mnie i nic poza tym. Nic konkretnego co przemawiałoby na słuszność tego co piszesz. Nie rozumiem znów....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
359 Postów
high octane
(high_octane)
Stały Bywalec
Natura tak podzielila role, ze mozesz miec kariere albo rodzine (w kazdym razie do 40). Istotne jest ile facet zarobi, bo on bedzie pracowal caly czas.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
17 Postów
Monikka1
(Monikka1)
Wiking
polecam medycynę
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
21 Postów

(Numaika)
Wiking
Ole_Nordmann napisał:
Numaika napisał:
Ole_Nordmann napisał:
napisał:
Ole_Nordmann napisał:
Numaika napisał:

Ponieważ, co? Uważasz, że jestem niedojrzała, a myśl o innym kraju poza Polską jest tlyko żałosnym kaprysem niedoświadczonej dziewczyny? Czy jak? Bo trochę nie rozumiem...

No dokladnie, uwazam ze jestes niedojrzala gowniara ktora tutaj wyglasza nam swoje madrosci. My tu siedzimy latami i poprostu smiejemy sie z Ciebie dziewcze

Po co zamiast pomóc jakkolwiek, piszesz , że śmiejecie się ze mnie i nic poza tym. Nic konkretnego co przemawiałoby na słuszność tego co piszesz. Nie rozumiem znów....

odkryjesz to za pare lat, narazie jestes zbyt glupia na to

Eh miałam nadzieję, że dowiem się czegoś pożytecznego. Mówienie mi, że jestem głupia i 'sama zobaczę jakie jest życie', nic nie wnosi, więc po co wgl komentujesz, skoro nie potrafisz nic przekazać, skoro taki to mądry jesteś...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
359 Postów
high octane
(high_octane)
Stały Bywalec
'Czyli jaka opcja mi zostaje, musze sb znaleźć bogatego faceta żyjącego w Norwegii. Tylko jak, nie będąc w Norwegii , bo nie ma jak za to zycie w Norwegii zapłacić... ehh'

Jesli jestes mloda i jedyne czego szukasz w zyciu to stabilnosc to nie bedziesz miec z tym problemu zeby znalezc kogos w Norwegii.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
21 Postów

(Numaika)
Wiking
Ole_Nordmann napisał:
Numaika napisał:
Ole_Nordmann napisał:
napisał:
Ole_Nordmann napisał:
Numaika napisał:

odkryjesz to za pare lat, narazie jestes zbyt glupia na to

A tak wgl, czemu mam odkrywać za parę lat skoro ty już wiesz co to jest i możesz mnie uprzedzić?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
21 Postów

(Numaika)
Wiking
high_octane napisał:
\'Czyli jaka opcja mi zostaje, musze sb znaleźć bogatego faceta żyjącego w Norwegii. Tylko jak, nie będąc w Norwegii , bo nie ma jak za to zycie w Norwegii zapłacić... ehh\'

Jesli jestes mloda i jedyne czego szukasz w zyciu to stabilnosc to nie bedziesz miec z tym problemu zeby znalezc kogos w Norwegii.

Ja bym chętnie nie pracowała, zajmowała się dziećmi. Ale jak już mówiłam, nie da się tak po prostu z znikąd z ni zowąd znaleźć sobie mężczyznę w innym kraju. Poza tym nie wiadomo czy go znajdę, a nie będę żyła u rodziców jak pasożyt. Musze teraz wiedzieć co chce robić.. ;/ Dziękuję bardzo za odpowiedzi.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
131 Postów
Szymon K....
(pepoconti)
Stały Bywalec
To jest tzw zwiazek z rozsadku a nie z milosci?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok