niezapominajka741 napisał:...gabriel nie wiem czy wiesz ,ale za publiczne obrażanie grozi kara pozbawienia wolności nawet do 2 lat z art. 212 kodeksu karnego .Czasami się zastanów 
KOBIETO... kobieto... ,
a możesz tak PUBLICZNIE przedstawić ten rzeczony artykuł ...212.. w całości i z komentarzem ...
Oraz na podstawie tegoż przedstawić MI... w jakiej literze prawa Ja ..."gabriel" publicznie Ciebie ..."niezapominajka 741" obraziłem...!!!... lubo ubliżyłem...???
COŚ CI SIĘ ..."niezapominajka741"...POPIEPRZYŁO... i tyle...co dwa motyle...
Tak na marginesie ....
...ja to mam szczęście ... do WYKSZTAŁCIUCHÓW ... a zwłaszcza zmanierowanych kobiet...
Jesteś DRUGA w kolejce...
A tak poważnie ...to przeczytaj ten artykuł ze zrozumieniem litery prawa , bo jesteś następna KTÓRA SIĘ PUBLICZNIE OŚMIESZA.....

KOBIETO... kobieto... ,
a możesz tak PUBLICZNIE przedstawić ten rzeczony artykuł ...212.. w całości i z komentarzem ...
Oraz na podstawie tegoż przedstawić MI... w jakiej literze prawa Ja ..."gabriel" publicznie Ciebie ..."niezapominajka 741" obraziłem...!!!... lubo ubliżyłem...???
COŚ CI SIĘ ..."niezapominajka741"...POPIEPRZYŁO... i tyle...co dwa motyle...
Tak na marginesie ....
...ja to mam szczęście ... do WYKSZTAŁCIUCHÓW ... a zwłaszcza zmanierowanych kobiet...
Jesteś DRUGA w kolejce...
A tak poważnie ...to przeczytaj ten artykuł ze zrozumieniem litery prawa , bo jesteś następna KTÓRA SIĘ PUBLICZNIE OŚMIESZA.....