Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Norweska karta sim w Polsce? - Norwegia

Czytali temat:
bob norek z s kristin 07 K MN Kasia K Karol Grochala Pawel Pawel AniaD adi_777 Patryk Malik Dominika Ratajczak Agnieszka 6 Kinga12367 Subzeero (2951 niezalogowanych)
7 Postów
adi_777
(adi_777)
Wiking
Czołem,

zastanawiam się czy kartę sim mogę kupić dopiero po przyjeździe, czy mogę to załatwić jeszcze w Polsce? Na Allegro nie widzę, ale może źle szukam... czy ktoś może orientuje się w tej kwestii?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Dora8
(Dora8)
Wiking
W Polsce raczej ciężko kupić norweską kartę sim. Jak już będziesz w Norwegii to idź do Telenor. Zarejestrowałam tam kartę prepaid od ręki, wystarczyło pokazać paszport i zapłacić
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
3026 Postów
Eliza K
(Elise)
Maniak
adi_777 napisał:
Czołem,

zastanawiam się czy kartę sim mogę kupić dopiero po przyjeździe, czy mogę to załatwić jeszcze w Polsce? Na Allegro nie widzę, ale może źle szukam... czy ktoś może orientuje się w tej kwestii?

Wszystkie karty telefoniczne sa rejstrowane na wlasciciela, czyli w Norwegii nie ma anonimowych kart. Wiec na zadnym Allegro, ebay, itp. nie kupisz karty telefonicznej.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów

(cukier1982)
Wiking
mozesz kupis w polsce lycamobile oni przydzielaja ci miejscowy numer po przyjezdzie do innego kraju z automatu
niestety czasami zmieniaja ten numer co jakis czas
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów
adi_777
(adi_777)
Wiking
Aha, czyli jednak dowód nie wystarczy?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj