Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(837 niezalogowanych)
5 Postów
Wiking
to znaczy na co sie zalapalem?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1434 Posty

(gama28)
Maniak
oj endi, nie na co, ale co załapałeś
ano załapałeś jak pisać w jednym wątku, a nie otwierać wciąż nowych o tym samym tytule
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Dino napisał:
Hilton napisał:
Ja też maluję, ale nie freski. U Norgów w domach wiszą takie arcydzieła na scianach, podobno bardzo drogie. A przedstawiaja mniędzy innymi: kilka kresek roznej grubosci, jakis wyraz ( obojetnie jaki), kilka plam, kilka musnieć pędzla...
Podobno takie dzielo kosztuje kilkanascie tysiecy koron. Ja namaluje za 2 tysiace, jak ktos dostarczy blejtram

Cenisz się Hilton, Dwa miliony, to dopiero dwadzieścia lat po śmierci artysty.

Dino, poprawiłąm z 2000 tysiące, na 2 tysiące, moze byc ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1564 Posty
Maniak
Hilton napisał:
Dino napisał:
Hilton napisał:
Ja też maluję, ale nie freski. U Norgów w domach wiszą takie arcydzieła na scianach, podobno bardzo drogie. A przedstawiaja mniędzy innymi: kilka kresek roznej grubosci, jakis wyraz ( obojetnie jaki), kilka plam, kilka musnieć pędzla...
Podobno takie dzielo kosztuje kilkanascie tysiecy koron. Ja namaluje za 2 tysiace, jak ktos dostarczy blejtram

Cenisz się Hilton, Dwa miliony, to dopiero dwadzieścia lat po śmierci artysty.

Dino, poprawiłąm z 2000 tysiące, na 2 tysiące, moze byc ?

Może, ale zakamuflowane dwa miliony też fajnie wyglądały .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
63 Posty
Justke E
(Justke)
Początkujący
hej, bo to ciekawe,
jaka sztuke lubia w Norwegii?

z tego co doswiadczam tu na uczelni poziom niezawysoki..
zachwycaja sie poziomem edukacji np. w Polsce, ale na uczelnie wyjezdzaja do Anglii lub USA..

czy da sie zarabiac malujac w Norwegii?
jak na razie nic konkretnego w tym watku sie nie pojawilo jeszcze..

wiem ze pracuja tu polscy artysci, ale sa w Norwegii juz dobre kilknascie lat, a teraz to wlasnie nie wiem czy da sie gdzie zalapac, rozwijac skrzydla i jeszcze miec z tego grosz jakis...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok