Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

CV - Norwegia

1 Post
Wiking
Witam wszystkich. Ostatnio zdziwił mnie znajomy stwierdzeniem, że w przeciwieństwie do Polski w Norwegii CV niekoniecznie musi zawierać zdjęcie.. że nawet lepiej wysyłać CV bez zdjęcia. Orientujecie się ile w tym prawdy? To niby szczegół, lecz jednak bardzo istotny.. proszę o pomoc..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
24 Posty

(PiotrGroehl)
Wiking
tu jest jak w polsce jak dodasz to bedzie lepiej ale najlepiej jak pojdziesz osobiscie zlorzyc i chwile porozmawiasz wtedy jak bedziesz mial zdjecie na cv to beda cie kojarzyc.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
24 Posty

(PiotrGroehl)
Wiking
baranie majac norweski komputer nie ma sie polskiech znakow wiec ty wroc do szkoly i sie dowiedz sie trochu wiecej o sprzecie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
24 Posty

(PiotrGroehl)
Wiking
jesli masz zamiar ponizac za to ze ktos ci udziela informacji to spierdalaj z tego forum.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
a Norwegowie jaką markę komputerów produkują?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty
GRZESIU INVERNO
(GRZESIU)
Wiking
Po co się obrażać pisać chamskie odzywki, lepiej pozostawić takich ludzi bez komentarza
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
gmx83 napisał:
Witam wszystkich. Ostatnio zdziwił mnie znajomy stwierdzeniem, że w przeciwieństwie do Polski w Norwegii CV niekoniecznie musi zawierać zdjęcie.. że nawet lepiej wysyłać CV bez zdjęcia. Orientujecie się ile w tym prawdy? To niby szczegół, lecz jednak bardzo istotny.. proszę o pomoc..
tak uczciwie Piotrze
to nie zamieszczaj tego swojego zdjęcia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

()
Wiking
PiotrGroehl napisał:
baranie majac norweski komputer nie ma sie polskiech znakow wiec ty wroc do szkoly i sie dowiedz sie trochu wiecej o sprzecie. I ty masz czelność nazywać innych baranami za zwrócenie tylko uwagi na ewidentny błąd ortograficzny /złorzyć/ do którego to błędu akurat klawiatura nie ma nic wspólnego.
To kim ty jesteś w twoim systemie stopniowania, skoro nie potrafisz sobie zainstalować polskich znaków diakrytycznych na własnym komputerze.
Jak my, potrafimy sobie płynnie ubliżać, bez mrugnięcia okiem.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
piotr54
(piotr54)
Wiking
dziwnie się czyta wasze komentarze i niepotrzebne sprzeczki, ja mam laptopa z polski i jest opcja,,preferencja języka'' która umożliwia pisanie norweskich liter. Można bez problemu napisać CV po norwesku, a zdjęcie jak najbardziej powinno być w nim zamieszczone
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
102 Posty
Natali B
(Natali666)
Początkujący
Jestem teraz na kursie i prowadzaca go norwezka mowi ze lepiej bez zdjecia, bo wtedy potencjalny pracodawca nie wyrabia sobie opini o tobie na podstawie tego jak wygladasz nie majac wczesniej szansy zamienic z Toba slowa..w niektorych ogloszeniach jest zeby zalaczyc zdjecie.jezeli nic o tym nie ma to lepiej bez.. choc tez zalezy o jaka prace sie staramy, bo jesli np na recepcje w hotelu czy jako reprezentant jakiejs firmy to warto dodac.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok