Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Rozliczenie faktur za lekarstwa pomocy!!! - Norwegia

Czytali temat:
Rafal_ R6 KRIS GGGG Agata Dymna MultiNOR Konsultant Kasia K kokon1 (778 niezalogowanych)
22 Posty
KRIS GGGG
(katrina1)
Wiking
Witam

Potrzebuję porady. Pracuję w Norwegii w rotacji. Rozliczam podatek w Norwegii moje pytanie brzmi czy mogę odliczyć faktury za lekarstwa zakupione w Polsce, posiadam II stopień niepełnosprawności, choruję przewlekle. Czy może ktoś mógłby mi udzielić informacji do jakiej instytucji można się zwrócić?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
40 Postów

(Dziadogrzyb)
Nowicjusz
katrina1 napisał:
Witam

Potrzebuję porady. Pracuję w Norwegii w rotacji. Rozliczam podatek w Norwegii moje pytanie brzmi czy mogę odliczyć faktury za lekarstwa zakupione w Polsce, posiadam II stopień niepełnosprawności, choruję przewlekle. Czy może ktoś mógłby mi udzielić informacji do jakiej instytucji można się zwrócić?
A w Polsce jak pracowałeś, to odliczałeś podobne faktury od podatku?
Pytam się poważnie ponieważ jestem sam zainteresowany tym tematem, też choruję przewlekle.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
15 Postów
kokon1
(kokon1)
Wiking
Dziadogrzyb napisał:
katrina1 napisał:
Witam

A w Polsce jak pracowałeś, to odliczałeś podobne faktury od podatku?
Pytam się poważnie ponieważ jestem sam zainteresowany tym tematem, też choruję przewlekle.

ty debilu chory jestes na chronioczna niernawisc niedolego
gabriel scierwo i kapus
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok