Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
6 Postów
aniusia12
(aniusia12)
Wiking
ja tej nowej umowy nie mam powtarzam moj pracodawca napisal ja i wyslal podpisujac ja za mnie ja jej nie widzialam ..dopiero jak dostalam wiadomosc od inspekcji pracy ze otrzymali nowa umowe od mojego pracodawcy i wlasnie stat sie dowiedzialam ze sfalszowal moj podpis bo ja jej nie podpisalam .jutro zadz do inspekcji pracy i ich o tym poinformuje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
388 Postów
hei!sandokan
(hei!sandokan)
Stały Bywalec
Doradzam zebys wybrala sie tam osobiscie!Przez telefon nie przyjma takiego zgloszenie .Oczywiscie powiedza ,ze zajma sie sprawa ,ale nie daj sie zwiesc takim zapewnieniom.<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
Szukaj nowej pracy .W obecnej juz beda zawsze problemy jezeli nie przyjmiesz warunkow pracodawcy. Zarejestruj sie w zwiazkach zawodowych,mialabys pomoc za darmo.Skladka czlonkowska moze wydac sie wysoka(ale z ubezpieczeniem na zycie,szkolenia,kurs jezykowy),ale bedziesz miala konfort.Ps.Oszuci w Norwegii sa bezkarni.kara moze byc tylko to ,ze podpiszecie wlasciwa umowe(paradoks).A zwolnienie juz czeka---SKANDAL!!!!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów
aniusia12
(aniusia12)
Wiking
rozumie tak zrobie jak piszesz dzieki...to pracodawca nie poniesie zadnej kary za sfalszowani mojego podpisu?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
388 Postów
hei!sandokan
(hei!sandokan)
Stały Bywalec
aniusia12 napisał:
rozumie tak zrobie jak piszesz dzieki...to pracodawca nie poniesie zadnej kary za sfalszowani mojego podpisu?

To brutalne,ale nie..Tymbardziej,jezeli jest to Norweg>.To ty bedziesz musiala ewent. udowodnic falszerstwo(chyba nie sadzisz ,ze grafolog bedzie wypowiadal sie w tak ,,blachej;sprawie).W tym kraju nie ma na to kary,to nie Francja ,gdzie pracownicy maja wieksze prawa niz pracodawca.Rozlicz sie z nim i zmieniaj prace.Sprobuj rozwiazac te sprawe polubownie z nim(nia).Ta firma nie warta jest zaufania.Wiem,ze trudno w to uwierzyc,bo w PL dziala to lepiej.Inspekcja pracy bedzie szukala polubownego rozwiazania a pracodawca zwali winne na Ciebie,bo to kretacz.Powodzenia
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok