Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

falszowanie podpisu - Norwegia

6 Postów
aniusia12
(aniusia12)
Wiking
witam mam pytanie gdzie mam zglosic podrobiony podpis na mojej umowie o prace ?prosze o pomoc
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
388 Postów
hei!sandokan
(hei!sandokan)
Stały Bywalec
Zapytaj pracodawcy -o co kaman.a potem tylko Inspekcja Pracy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów
aniusia12
(aniusia12)
Wiking
to pracodawca podpisal ta umowe i wyslal ja do inspekcji pracy ..nie chce go pytac bo on klamie jak z nut ...zastanawiam sie czy mam to zglosic na policje czy zafdz do inspekcji pracy i ich uswiadomic ze tak zrobil.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
810 Postów
defenderr
(defenderr)
Maniak
a po co ja wyslal i dlaczego ?
zglos na policje i do inspekcji
i szukaj nowej pracy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
246 Postów

(DariuszWysocki)
Stały Bywalec
dokladnie ,,poprostu cos zrob
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
388 Postów
hei!sandokan
(hei!sandokan)
Stały Bywalec
aniusia12 napisał:
to pracodawca podpisal ta umowe i wyslal ja do inspekcji pracy ..nie chce go pytac bo on klamie jak z nut ...zastanawiam sie czy mam to zglosic na policje czy zafdz do inspekcji pracy i ich uswiadomic ze tak zrobil.

firma mogla miec kontrol inspekcjii pracy. ok.1.jest umowa sfalszowana.2.jaka ty masz umowe?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów
aniusia12
(aniusia12)
Wiking
pracodawca mial kontrol inspekcji pracy dlatego ze nie placil mi na godz tylko stala pensje w norwegi jest to nie legalne wiec inspekcja pracy kazala mu zmienic umowe i wyslac ja do nich .pracodawca napisal umowe na godziny i podpisal ja za mnie ja mam wglad na to co moj pracodawca wysyla .wiec jestes w szoku
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
388 Postów
hei!sandokan
(hei!sandokan)
Stały Bywalec
Stala pensja nie jest zakazana.Musialo w tej umowie byc cos niedozwolonego,moze wysokosc wynagrodzenia w proporcji do roboczogodziny,to najczestsze oszustwo.Rozumiem,ze taka forma umowy jest dla ciebie niekorzystna?(pomijajac fakt podrobienia podpisu).
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów
aniusia12
(aniusia12)
Wiking
tak mi powiedziano w inspekcji pracy ..mozliwe ze bylo jeszcze cos nie tak ...ta stara umowa jest na pelen etat i stale wynagrodzenie ,a nowa ta co podpisal pracodawca jest na 60procent dodam ze pracuje jakies 150godz w miesiacu ,,smieszne to jest
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
388 Postów
hei!sandokan
(hei!sandokan)
Stały Bywalec
czyli masz kontakt z inspekcja pracy.musieli pytac cie czy ta umowa odpowiada twoim oczekiwaniom i jak to sie ma do finansow.czy stracilas finansowo na tej zmianie?powinnas jak najszybciej a wlasciwie podczas juz pierwszego kontaktu z inspekcja zglosic to oszustwo,pozniej moze byc za pozno.powinnas miec tez oryginal tej nowej umowy,masz ja?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok