Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Konto bankowe problem - Norwegia

Czytali temat:
sM M Jon Doe lolo han Mateusz Grochocki P J Kamil Wisniewski Kasia Tłumacz Jan . Violeta De. cysiek33 Magdalena9105 Piotr Rogala TomekL (553 niezalogowanych)
3 Posty
P J
(ChIcK3n)
Wiking
Witam,
dzisiaj biegalem od banku do banku zeby otworzyc konto bankowe. Sprawa kora miala trwac 20 minut nie zostala zalatwiona. Problem lezy w dwoch czynnikach:

- Moja umowa o prace jest na 1,5 miesiaca z mozliwoscia przedluzenia Dnb (wymaga minimum 3 miesiecy.)
- Posiadam d numer oczekujac na spotkanie na policji w Oslo czeka sie 1,5 miesiaca (Nordea oraz sparebank wymagaja tego dokumentu )

W urzedzie podatkowym powedzieli mi zebym biegal od placowki do placowki az ktos mi je otworzy najlepiej pod oslo. Chcialem zapytac czy nie znacie jakiejs przyjaznej placowki albo banku internetowego, gdzie moglbym otworzyc konto.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty

(LysyPL)
Wiking
Idź do Danskebank tam ogarniesz szybciej i nie powinno być problemu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
ChIcK3n napisał:
Witam,
dzisiaj biegalem od banku do banku zeby otworzyc konto bankowe. Sprawa kora miala trwac 20 minut nie zostala zalatwiona. Problem lezy w dwoch czynnikach:

- Moja umowa o prace jest na 1,5 miesiaca z mozliwoscia przedluzenia Dnb (wymaga minimum 3 miesiecy.)
- Posiadam d numer oczekujac na spotkanie na policji w Oslo czeka sie 1,5 miesiaca (Nordea oraz sparebank wymagaja tego dokumentu )

W urzedzie podatkowym powedzieli mi zebym biegal od placowki do placowki az ktos mi je otworzy najlepiej pod oslo. Chcialem zapytac czy nie znacie jakiejs przyjaznej placowki albo banku internetowego, gdzie moglbym otworzyc konto.

Wiadomo górnicy z dnb zawsze spoko.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok