Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

14 dni na przerejestrowanie polskiego auta w Norwegii - Norwegia

17146 Postów

(jasta102)
Maniak
W przypadku wyjazdu z zamiarem osiedlenia się i podjęcia pracy zwykle na przerejestrowanie auta i odprowadzenie podatków jest tylko 14 dni (Dania, Norwegia), w niektórych państwach 30 dni (Francja, Austria).
www.auto-swiat.pl/prawo/kiedy-przerejestrowac-auto/y1qycr
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
103 Posty
GRZEGORZ SOBÓR
(omegags)
Początkujący
A jak jest kiedy mam dom w PL i prowadzę własną działalność oraz kupiłem dom w NO i poszedłem do pracy z kontraktem na 12mieśków a chcę jeździć autem na numerach PL.Jak długo mogę się poruszać tym autem i ewentualnie gdzie udać się o zgodę
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
124 Posty

(misiek86)
Stały Bywalec
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1245 Postów
arek renegade
(renegade)
Maniak
ja bylem w Toll , moge jezdzic przez 20 mcy, tj.w okresie kontraktu... nie słuchajcie Jasty, bo głupi jest jak but...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1245 Postów
arek renegade
(renegade)
Maniak
moze rozpatruja to indywidualnie.. nie wiem... ale trzeba pójść i zapytac, zamiast słuchac sie debili..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
103 Posty
GRZEGORZ SOBÓR
(omegags)
Początkujący
Dzięki Arku za odpowiedź i mam nadzieję że się uda trochę pośmigać tym autem chociaż przez zimę a potem wiadomo będzie trzeba czegoś poszukać
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1245 Postów
arek renegade
(renegade)
Maniak
nie wiem jak to jest w przypadku swojej firmy... ale jedno jest pewne.. trzeba iść do żródła i zapytać.. nie słuchac antypolskich przygłupów..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok