Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(1308 niezalogowanych)
1 Post

(bumell)
Wiking
Za mało info krzychuwol.Czy dmuchałeś (balonik,alkotest) ile wykazał.Kto cię posadził.
Polska tablica rej,natężenie ruchu w tym miejscu,no i najważniejsze ile wydmuchasz.To główne składniki kary.
Jak w Polsce.Jednak są pewne różnice :W Norge nie można płacić na miejscu,do 0,2 promila można jeszcze liczyć na mandat (bot) a powyżej to już modlitwy nie pomogą.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
krzysztof wolniakowski
(krzychuwol)
Wiking
Hejka
mi chodzilo o to ze odbieralem ludzi z imprezy nikt mnie nie zlapal nikt mnie nie kontrolowal tylko jakis zyczliwy zadzwonil na paly i powiedzial ze kierowalem pod wplywem czy za takie posadzenie tez u nich sa kary ? czy mozna ukarac kogos za to ze ktos zyczliwy zadzwonil i nagadal glupot ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
krzychuwol napisał:
Hejka
mi chodzilo o to ze odbieralem ludzi z imprezy nikt mnie nie zlapal nikt mnie nie kontrolowal tylko jakis zyczliwy zadzwonil na paly i powiedzial ze kierowalem pod wplywem czy za takie posadzenie tez u nich sa kary ? czy mozna ukarac kogos za to ze ktos zyczliwy zadzwonil i nagadal glupot ?

A w jaki sposob Policja Cie o tym poinformowala? Przyjechali? Przebadali? Zadzwonili i zapytali?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
krzysztof wolniakowski
(krzychuwol)
Wiking
Przyjechal zaczol robic zdjecia samochodu a ja sie pytam czemu ? on mowi ze ktos pijany jechal wczoraj tym samochodem z imprezy wiec mowie ze nikt pijany ! a on mowi ze mial telefon i ktos zlozyl doniesienie ze pijany wiec na 3 dien udalem sie zlozyc zeznania co robilem caly dzien i noc
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Post No Bills)
Wiking
krzychuwol napisał:
Przyjechal zaczol robic zdjecia samochodu a ja sie pytam czemu ? on mowi ze ktos pijany jechal wczoraj tym samochodem z imprezy wiec mowie ze nikt pijany ! a on mowi ze mial telefon i ktos zlozyl doniesienie ze pijany wiec na 3 dien udalem sie zlozyc zeznania co robilem caly dzien i noc

Sytuacje takie czy inne! Mowi sie albo trzyma jezyk za zebami. Trzeba wybrac co lepsze i wlasciwsze?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
krzysztof wolniakowski
(krzychuwol)
Wiking
wiesz tylko czasem wkurza ze byle gnoj zadzwoni i jest norwegiem i jemu wierza a nie tobie ale co ma byc to bedzie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
krzychuwol napisał:

A czy Ty sie przejmujesz. Przeciez nie ma mozliwosci udowodnienia tego. Wezwanie zbadac musza tak czy siak, w twojej sytuacji postepowanie soztanie zapewne umozone z braku dowodow
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Post No Bills)
Wiking
krzychuwol napisał:
wiesz tylko czasem wkurza ze byle gnoj zadzwoni i jest norwegiem i jemu wierza a nie tobie ale co ma byc to bedzie

Czy tak czy nie tak, nasowa sie pytanie! Co w tej sprawie jest istotniejsze TEN BYLE GNOJ I KOMU WIRZA jak ktos zadzwoni? Czy to ze pomogl przywiezc nie bedac pod wplywem alkocholu? Jeszcze raz. Mowi sie albo trzyma jezyk za zebami?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
krzysztof wolniakowski
(krzychuwol)
Wiking
dzieki za dobre slowa pierwszy raz zdarza mi sie cos takiego wiec nawet nie wiem jak mam sie zachowac bo to cos dla mnie nowego teraz wiem ze musza sobie zamowic taxi iale to tak jest jak czlowiek chce byc uprzejmy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Post No Bills)
Wiking
krzychuwol napisał:
dzieki za dobre slowa pierwszy raz zdarza mi sie cos takiego wiec nawet nie wiem jak mam sie zachowac bo to cos dla mnie nowego teraz wiem ze musza sobie zamowic taxi iale to tak jest jak czlowiek chce byc uprzejmy

Tak, uprzejmym jest sie napewno dla (zony albo kochank). W tej sprawie jezyk ryzykuje miec role przewodnika. Czyli "Byc albo nie Byc- Mowic albo nie Mowic" A jak mowic, to ile i czy warto? Slowo mowione i zapisane robi sie zarejestrowane!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok