Witam. Pokrótce postaram sie wyjasnic moj problem. Chodzi o to, ze dotychczas bylem na tymczasowym nr. podatkowym( nie znam sie na terminologii ) a po zalatwieniu pozwolenia na prace na policji powiedziano mi ze musze miec staly numer podatkowy ( data ur. na poczatku) co tez zalatwilem po czym pozniej sie okazalo ze niepotrzebnie gdyz pani stwierdzila ze sie pomylila i nie powinienem miec tego nr ale skoro juz mam to zostanie... Wychodzi wiec na to, ze mam 2 numery podatkowe . Nowy (data ur na poczatku) i stary. Problem zas polega na tym, ze nowy nigdzie nie dziala.. do banku loguje sie ze starym nr i tym czyms od kodow(token?) ;] na altinn to samo BankId i kod z tokena banku . Nowy nr nie dziala z owym tokenem i nigdzie sie z nim nie zaloguje a wszyscy znajomi z firmy dostali juz wstepne rozliczenia na altinn ja natomiast nie.. czy jest mozliwe ze przyszlo ono na nowy nr podatkowy na ktory nie moge sie zalogowac? Czy zeby używać nowego nr podatkowego w banku jak i altinn musze to komuś zglosić, czy sami powinni to zmienic? czy zeby zalogowac sie na altinn nowym nr musze miec do niego jakies kody czy jak to sie odbywa? Mam nadzieję ze w miare zrozumiale . Dziekuje z góry za odpowiedzi .
10 Lat, 4 Miesięcy temu