Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
polip polip Bartek Boike Szymon K.... Katarzyna Kubowicz Michał Wąsala (3885 niezalogowanych)
281 Postów

(grzes333)
Stały Bywalec
ja mam karte za darmo

a cwaniactwo norwegow trzeba tepic zwlaszcza ze sie zaslaniaja polka a nie w dupe im wlazic
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
grzes333 napisał:
ja mam karte za darmo

a cwaniactwo norwegow trzeba tepic zwlaszcza ze sie zaslaniaja polka a nie w dupe im wlazic

taa za darmo wydali ci karte, ale co roku 250 kr za obsluge to juz nie wiesz ze placisz.....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
281 Postów

(grzes333)
Stały Bywalec
jak sie ma duze obroty to sie ma za darmo

i przestancie sie rozczulac nad biednym norwegiem co mu sie nie uda okrasc polakow na 6000 rocznie od kazdego
ze niby bank pobiera 200 na rok a ile odsetek dopisuje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
131 Postów
Szymon K....
(pepoconti)
Stały Bywalec
Co za zdzierstwo... A to nie moga kozystac z posrednikow zeby zrobili mniejsze koszty takiego przelewu? Ja np w transfer24 jak wysylam do Polski place od 7 koron, a przy wyzszych kwotach 1,5% to i tak wyjdzie pewnie mniej niz tyle co sobie licza.... Chamstwo
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-6  
Odpowiedz   Cytuj
42 Posty

(jw24)
Nowicjusz
Maciek ...pierdolnij się w głowę i pomyśl co piszesz ??
pokaż mi jednego polaka, który nie stoi w sklepie przed półką i nie liczy koron w kieszeni ..
może inaczej ... nie znałem przedtem większych skner i skurwysynów jak ten polski zawszony naród ..
nawet Piłsudski to wiedział: NARÓD WSPANIAŁY ... TYLKO LUDZI TO KURWY !!

Szczęścia i Powodzenia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
558 Postów

(Ronn)
Wyjadacz
pepoconti napisał:
Co za zdzierstwo... A to nie moga kozystac z posrednikow zeby zrobili mniejsze koszty takiego przelewu? Ja np w transfer24 jak wysylam do Polski place od 7 koron, a przy wyzszych kwotach 1,5% to i tak wyjdzie pewnie mniej niz tyle co sobie licza.... Chamstwo

no nie moga bo ksiegowa musi przelac wyplate na konto a ze chlopy nie maja norweskiego to zazyczyla sobie oplaty extra za przelew na polskie konto proste i logiczne...

... baba zaczela wykorzystywac bezradnosc i oszczednosc czyli zarowno glupote ignorancje pracownikow...

w zadnym wypadku nie bronie tej kobiety( nie chcialbym jej poznac tak czy inaczej) ale jest dwudziesty pierwszy wiek w jednym z najbogatszych krajow swiata i jak nasi przychodza tylko ze szpachelka w rekach to wiadome ze sa idealna ofiara i kazdy to wykorzysta...

PS: tak sobie myslalem ze jesli tam pracuje polska ksiegowa to znaczy ze to pewnie dwuosobowa "Firma Zbyszko zrobi wszystko" z pracownikami sezonowymi .....

czyli szkoda czasu na bzdury
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
281 Postów

(grzes333)
Stały Bywalec
jest dwudziesty pierwszy wiek w jednym z najbogatszych krajow swiata i jak nasi przychodza tylko ze szpachelka w rekach to wiadome ze sa idealna ofiara i kazdy to wykorzysta...

ze ty jestes zlodziej to i zlodzieja bronisz

norwegow tez okradasz bo tacy naiwni i domow nie zamykaja bo jest dwudziesty pierwszy wiek w jednym z najbogatszych krajow swiata i sa idealna ofiara i kazdy to wykorzysta
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
168 Postów
gargamel gargamelowaty
(gargammell)
Stały Bywalec
jw24 napisał:
Maciek ...pierdolnij się w głowę i pomyśl co piszesz ??
pokaż mi jednego polaka, który nie stoi w sklepie przed półką i nie liczy koron w kieszeni ..
może inaczej ... nie znałem przedtem większych skner i skurwysynów jak ten polski zawszony naród ..

Szczęścia i Powodzenia

ty tez do nich nalezysz i tez jestes zawszony
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
281 Postów

(grzes333)
Stały Bywalec
nie znałem przedtem większych skner i skurwysynów jak ten polski zawszony naród ..

od razu widac ze norweskiego nie zna i do sklepu nie chodzi
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
558 Postów

(Ronn)
Wyjadacz
grzes333 napisał:
jest dwudziesty pierwszy wiek w jednym z najbogatszych krajow swiata i jak nasi przychodza tylko ze szpachelka w rekach to wiadome ze sa idealna ofiara i kazdy to wykorzysta...

ze ty jestes zlodziej to i zlodzieja bronisz

norwegow tez okradasz bo tacy naiwni i domow nie zamykaja bo jest dwudziesty pierwszy wiek w jednym z najbogatszych krajow swiata i sa idealna ofiara i kazdy to wykorzysta

bardzo oryginalne rozumowanie ... patologia!!!!!! szkoda slow
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok