Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Emma Hoeft Mirek M MonikaM2 mitch12345 Marta1910 (3643 niezalogowanych)
29 Postów
harald klinton
(norweskaswinia)
Wiking
Pati0304 napisał:
- Jebiecie
- nie pieprzcie

...nie wyrazaj sie przy dziecku,dobra?!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
Pati0304 napisał:
Posluchaj,najpierw zaproponuj mi ta prace to dopiero powiem Ci czy dotre! I nie rob ze mnie niewiadomo koga! Zawsze ktos moze pojechać i pokazac mi trase jeśli bede miala problem! Na finn i na innych stronach nie szukam bo potrzebuje na razie pomocy od czasu do czasu,nic na fakture,bo jakby ci to powiedziec,nie jestem " stałym" obywatelem No!takze wiem co robie,dlatego gdy oddam dziecko do przedszkola pomyśle o czyms stałym,normalne,ze pod nosem pracy nie ma!

tobie się coś porąbało pod kopułą, założyłaś wątek na FORUM o poszukiwaniu pracy i masz pretensje że ludzie to komentują. Jest dział ogłoszeń tam zamieszczaj swoje ogłoszenia i miej z bańki wszystkie komentarze, czekając na to aż ktoś się odezwie i zaproponuje takie coś co tobie będzie odpowiadać..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
16 Postów
Patrycja J.
(Pati0304)
Wiking
Słuchaj gościu,porabało to sie mozeTobie! Chyba juz wystarczajaco sie na komentowales! Nie bd mi tu cisnal i walil swoimi mądrościami! Wysłuchalam wszystko,mam dosc! Mam prawo zamieszczac tu ogloszenie jak każdy! Ty juz pomogles,także teraz mozesz innym służyc pomoca!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
Pati0304 napisał:
Słuchaj gościu,porabało to sie mozeTobie! Chyba juz wystarczajaco sie na komentowales! Nie bd mi tu cisnal i walil swoimi mądrościami! Wysłuchalam wszystko,mam dosc! Mam prawo zamieszczac tu ogloszenie jak każdy! Ty juz pomogles,także teraz mozesz innym służyc pomoca!

Nie bedziesz mi mówić co mam robić.

forum to nie dział ogłoszeń.

w kwestii formalnej to:

7. FORUM ORAZ KOMENTARZE

5. Podczas korzystania z forum zabrania się w szczególności:

publikacji treści reklamowych/ogłoszeniowych (w tym jako wizerunek Użytkownika w jego Profilu),
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
16 Postów
Patrycja J.
(Pati0304)
Wiking
No juz myśle,ze wysluchałam niektorych rad wystarczająco,poublizaliscie wystarczajaco,wiec chyba zmiencie temat forum?Bo ja juz z Wami dyskutowac nie bede,bo z mojego ogłoszenia zrobiła sie jedna wielka krytyka i ublizanki!Nie bded sie przez takich ludzi denerwowac!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
KRZYSZTOF KRAWCZYK
(KrzysztofKrawczyk)
Wiking
mam zapytanie po jkaim okresie mozna dostac w norwegi mieszkanie takie jak w polsce ze spoldzielni i jakie warunki trzeba spelnic.

a czy ktos orientuje sie gdzie i w jaki sposob w norwegi szukac pracy
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
506 Postów
xxxxxxx. xxxxxxx.
(gagatek)
Wyjadacz
KrzysztofKrawczyk napisał:
mam zapytanie
po jkaim okresie mozna dostac w norwegi mieszkanie takie jak w polsce ze spoldzielni i jakie warunki trzeba spelnic.

Nie ma czegoś takiego, o co zapytowywujesz w Norwegi.

Tu jest inny system socjalnobytowy.
Jeżeli nie masz odpowiedniej prywatnej kasy i poręczenia banku na kredyt.

To do zasranej własnej śmierci nic nie dostaniesz .
Ponieważ tu się nie dostaje, a jedynie kupuje.
Nawet na mieszkanie stricte socjalne / w rozumieniu polskim / trzeba spełnić parę logicznych finansowych warunków.
Gołodupiec o ile nie jest Norwegiem może jedynie jak jest za bardzo upierdliwy dostać bilet w jedną stronę, bez prawa powrotu przez najbliższych pięć lat.
Inaczej ląduje w pierdlu deportacyjnym.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
KRZYSZTOF KRAWCZYK
(KrzysztofKrawczyk)
Wiking
nie badz taki madry bo ty pierwszy dostaniesz deportacje
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
506 Postów
xxxxxxx. xxxxxxx.
(gagatek)
Wyjadacz
KrzysztofKrawczyk napisał:
nie badz taki madry bo ty pierwszy dostaniesz deportacje
Pajacu,
chciałeś informacji to dostałeś,
jak masz jakieś problemy, to walnij sobie baranka.
To może wtedy twoje zwoje, ustawią się poprawnie.
A pro po:
Mnie nie ma jak deportować z norwegi, ponieważ obecnie, jestem na przydługim urlopie w Polsce.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
123 Posty
Aga Luba
(Luba)
Stały Bywalec
Pati0304 napisał:
No juz myśle,ze wysluchałam niektorych rad wystarczająco,poublizaliscie wystarczajaco,wiec chyba zmiencie temat forum?Bo ja juz z Wami dyskutowac nie bede,bo z mojego ogłoszenia zrobiła sie jedna wielka krytyka i ublizanki!Nie bded sie przez takich ludzi denerwowac!

Cześć Patrycja, witajcie Hejterzy,
przeczytałam ten wątek z ciekawości. Nie byłam na tym forum od kilku lat i widzę, że nic tu się nie zmieniło. Widzę, że strach zapytać tutaj o cokolwiek, bo siedzi grono użytkowników tego serwisu, które tylko czeka, żeby komuś dopierdolić. Nie chcę komentować tego bardziej dobitnie, bo i po co? Jestem przerażona tym, jak ludzie poprzez swoją frustrację chcą dowalić innym. Zobacz Patrycja, wysłałaś zapytanie i nikt Tobie nie pomógł, tylko wqrwił. Ludzie, tego chcecie?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok