Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Damian ..... wujcik wujcik dosia158 lukasz8903 Piotr Banasiak Krzysztof Majczyk Mariusz Mariusz Rafał Ziółkowski (10303 niezalogowanych)
7 Postów
Andżelika Bach
(sand0)
Wiking
też mi sie wydaje ze kriss cos kreci a takiego adresu nie ma
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
stary w
(stary_02)
Wiking
kriss79 wrzuc zdjęcie potwierdzenia wpłaconych pieniążków ???? będą tam wszystkie dane osoby do której pieniądze trafiły
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
stary w
(stary_02)
Wiking
UWAGA OSZUSTWO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
JAK KTOŚ JEST NIEDOWIARKIEM PROSZĘ WEJDZ NA STRONĘ SAL MAR-U JEST TAM GŁÓWNY EMAIL DO FIRMY. ZA POMOCĄ GOOGLE TRANSLATORA PRZETŁUMACZCIE SOBIE PYTANIE CZY FIRMA SZUKA LUDZI I CZY WSPÓŁPRACUJE Z PANEM MACIEJEM K.
ZOBACZYCIE JAKIE BĘDZIE WASZE ZASKOCZENIE JAK DOSTANIECIE INFORMACJE ZE NIGDY NIE REKRUTUJĄ W TEN SPOSÓB LUDZI I NIE ZNAJĄ TAKIEGO PANA I NIGDY Z NIM NIE PRACOWALI.
SPRAWA NADAJE SIĘ DLA KRYMINALNYCH.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów
Andżelika Bach
(sand0)
Wiking
TO SAMO MI POWIEDZIELI JAK ZADZWONIŁAM DO NICH PISAŁAM JUŻ O TYM WYŻEJ
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3026 Postów
Eliza K
(Elise)
Maniak
Nie wiem po co mieliby sciagac ludzi z Polski do pracy w magazynie, jak na miejscu jest wiecej niz setka chetnych do takiej pracy.
Do prac w magazynie zglasza sie na ogol cos okolo 100-150 chetnych (no chyba, ze to gdzies na zadupiu). Mozna to pomnozyc razy 2 lub 3, jezeli przyjmuja ludzi bez znajomosci norweskiego.

A tu prosze kogo ewentualnie firma ma chec zatrudnic:
www.salmar.no/Karriere
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty
Dawid D
(Damid)
Wiking
ogłoszenie zniknęło z portali tak nagle wiec wydaje mnie sie ze jest cos na rzeczy z ta ściemą ... a co do tych zdjęć tez jestem za tym zeby zrobic foto i wrzucic i pokazac zeby wszystko było Tip Top
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
Magdalena Kaliska
(KasiaKasiaKa)
Wiking
To ogłoszenie to ściema, dzwoniłam do tej firmy w Norwegii i nie prowadzą rekrutacji w Polsce, a ten pan u nich nie pracuje, firma przewozowa nie istnieje, nie płaćcie im kasy
Zgłosiłam sprawę na policji.

Nawet konto "firmy przewozowej" nie należy do nikogo, po prostu ktoś ma konto z kartą tylko do bankomatu, wpiszcie nazwę, nie link, firmy przewozowej, w google nie ma
To klasyczne wyłudzenie,
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
stary w
(stary_02)
Wiking
mam nadzieje że Panowie z Policji staną na wysokości zadania i zajmą się panami od wyjazdów do Norwegi. Swoją droga ciekawe ile takich osób zrobili w ch...a żerując na ludziach i obiecując taki wyjazd. Człowiek szuka pracy za wszelką cenę myśli że Pana Boga za nogi złapał z tu pyk ...kasy niema, roboty nie ma ....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty
Wiking
Oszust zamieścił nowe ogłoszenia o bliźniaczej treści na portalach ogłoszeniowych m.in. Katowic. Tym razem poszukuje chętnych do pracy w firmie Norway Seafoods AS, podpisuje się: Robert Pawlicki i tak jak w przypadku Salmar-u założył skrzynkę w serwisie nazwa.pl. "Wyjazd" zaplanował na 21 dzień czerwca.

Ku przestrodze: katowice.oglaszamy24.pl/ogloszenie/53340...bez-posrednikow.html

i podgląd z ekranu: pokazywarka.pl/3rlcz9/
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
kamil kuk
(kuczus)
Wiking
uwga. pojawiło Się Bardzo Podobne Ogłoszenie, Tyko InnA Osoba PoszukujE Ludzi. Płacą Tyle Samo Co Mieli W Salmar, A Firma Nazywa Się Seafood. Nie Wiem Czy To Prawdziwe Ogłoszenie Czy Znowu Jakiś Naciągacz. Niestety Nie Mam Teraz Jak Tego Sprawdzić, Dopiero Po Południu. Jeżeli Ktoś Mógłby Wcześniej Sprawdzić To Dajcie Znać, Jak Nie To Sam Później To Zrobię. Btw Duże LiTery Przez Szwankujacy Telefon.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok