Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Zapytania do NAV poprzez konto na ich stronie? - Norwegia

Czytali temat:
Paweł Parol ToMaSz888 (745 niezalogowanych)
34 Posty
Krzysiek Kot
(bigqazio)
Nowicjusz
witam, czy logując się do swojego panelu na nav.no można wysłać zapytanie do NAV na jakim etapie jest wypłata zaległego child benefit na dzieci w Polsce (bo już niedługo minie 12 miesięcy od złożenia wniosku a ja nie mam żadnej informacji od nich) i czy można się również zapytać dlaczego nie wypłacają mi 17 Nok dodatku na dziecko do zasiłku (aktualnie jestem na dagpenger)?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
272 Posty
Tony Clifton
(tony)
Stały Bywalec
bigqazio napisał:
witam, czy logując się do swojego panelu na nav.no można wysłać zapytanie do NAV na jakim etapie jest wypłata zaległego child benefit na dzieci w Polsce (bo już niedługo minie 12 miesięcy od złożenia wniosku a ja nie mam żadnej informacji od nich) i czy można się również zapytać dlaczego nie wypłacają mi 17 Nok dodatku na dziecko do zasiłku (aktualnie jestem na dagpenger)?

zapytaj mame, co zrobic
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4101 Postów
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
bigqazio napisał:
Mozna.... tylko ze mozesz sie nie doczekac odpowiedzi... jestes na dagpenger, czyli ze w dzien masz duzo czasu... idz osobiscie, moze wyslales papiery zwykla poczta i dokumenty zaginely?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
34 Posty
Krzysiek Kot
(bigqazio)
Nowicjusz
No właśnie osobiście w NAV składałem dokumenty rok temu i coś tam w międzyczasie się działo bo przysyłali mi dokumenty do uzupełnienia.
A w której to zakładce w panelu można wysłać bo jak się zaloguję i wyśle to tam pewnie będę miał korespondencję z nimi zachowaną i będą musieli odpowiedzieć?
A co do tych 17NOK na dziecko to może jakiegoś wniosku nie dopełniłem czy co, chociaż składając o dagpenger zaznaczyłem chyba komplet papierów bo sami w decyzji mi napisali żę zweryfikują moją sytuacje w Polsce i wystąpią o PDU1 chyba?!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
272 Posty
Tony Clifton
(tony)
Stały Bywalec
bigqazio napisał:
No właśnie osobiście w NAV składałem dokumenty rok temu i coś tam w międzyczasie się działo bo przysyłali mi dokumenty do uzupełnienia.
A w której to zakładce w panelu można wysłać bo jak się zaloguję i wyśle to tam pewnie będę miał korespondencję z nimi zachowaną i będą musieli odpowiedzieć?
A co do tych 17NOK na dziecko to może jakiegoś wniosku nie dopełniłem czy co, chociaż składając o dagpenger zaznaczyłem chyba komplet papierów bo sami w decyzji mi napisali żę zweryfikują moją sytuacje w Polsce i wystąpią o PDU1 chyba?!

skladane papiery osobiscie tez mozesz kopiowac i zadac potwierdzenia ze zlozyles, moim zdaniem osobista wizyta jest bardziej skuteczna. W NAVie to jest tak ze jesli chodzi o kase to zawsze sie cos nie zgadza na niekorzysc petenta. Trzeba chodzic do znudzenia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok