Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Praca psychologa w Norwegii - Norwegia

Czytali temat:
ania_1999 Izabela# (734 niezalogowanych)
1 Post
Wiking
Witam wszystkich!
Wybieram się na psychologię, po której ukończeniu chciałabym wyjechać do Norwegii. Powód chęci emigracji banalny - wydaje mi się, że tam żyje się wolniej, mentalność ludzi odpowiada mi o wiele bardziej niż ta polska, no i zapierająca dech w piersi przyroda, a do tego prozaiczna kwestia nie tak kolorowej perspektywy życia nad Wisłą.
Zdaję sobie sprawę, że chcąc wykonywać pracę w swoim zawodzie, muszę perfekcyjnie opanować język. Zastanawiałam się nad jednoczesnym studiowaniem filologii norweskiej, ale może wystarczy jakiś efektywny kurs? Poza tym chciałam spytać o pracę psychologa w Norwegii - gdzie jest największe zapotrzebowanie i czy w mojej sytuacji możliwe byłoby poszerzenie swoich kwalifikacji o bycie psychoterapeutą, bo to mnie głównie interesuje?
Bardzo proszę o odpowiedzi.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-9  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
Poza tym chciałam spytać o pracę psychologa w Norwegii - gdzie jest największe zapotrzebowanie i czy w mojej sytuacji możliwe byłoby poszerzenie swoich kwalifikacji o bycie psychoterapeutą, bo to mnie głównie interesuje?
pracy bedzie w brud przeciez 60% norwegow ma depresje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
52 Posty

(Boomi)
Nowicjusz
to racja ! Dodac do tego jeszcze 98% wiecznie niezadowolonych i z mania wielkosci Polakow, praca zapewniona do konca zycia.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
na polskich ludzi tylko jeden psycholog dziala
wodka
i to koniecznie na cieplo
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj